News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Isco show

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Του Juan Ignacio García-Ochoa

Κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός με ένα ρεσιτάλ στα πρώτα 45 λεπτά

Έλαμψε παίζοντας με περισσότερη ελευθερία



Τρία λεπτά μετά την έναρξη πέρασε τη μπάλα πάνω από έναν αντίπαλο. Και πέντε λεπτά, άφησε καρφωμένο τον Gabi μ’ένα κοντρόλ που διαθέτουν πολύ λίγοι παίκτες της Laliga. Στα 10, το ματς ήταν ήδη ολοκληρωτικά δικό του. Η καλύτερη έκδοση του Isco εμφανίστηκε στο Vicente Calderón για να ανταποκριθεί στην εμπιστοσύνη του Ζιντάν και να ηγηθεί του ποδοσφαίρου της Ρεάλ Μαδρίτης, ειδικά σ’ένα εξαίσιο πρώτο μέρος στο οποίο όλα πήγαν καλά στον malagueño παίκτη. "Δεν ξέρω αν είναι ένας απ’τους καλύτερους αγώνες μου στη Μαδρίτη, να κρίνετε εσείς, αλλά είναι ένα απ’τα ματς στα οποία αισθάνθηκα πιο άνετα", δήλωσε ο παίκτης αμέσως μετά το ματς.

Ο Isco ήταν αναμφίβολα ο μεγάλος ευνοημένος της αλλαγής της διάταξης του Ζινεντίν Ζιντάν. Το 4-2-3-1 με το οποίο εξέπληξε ο Γάλλος προπονητής τον Cholo επέτρεψε στο 22 της Ρεάλ Μαδρίτης να παίξει με περισσότερη ελευθερία και πολύ πιο κοντά στην περιοχή.

Ο καλύτερος συνεργάτης όλων

Καλό για τη Μαδρίτη και για τον ίδιο τον Isco, ο οποίος άφησε το χόρτο του Καλντερόν γεμάτο τεχνικές λεπτομέρειες, ενώ συνδέονταν με όλους τους παίκτες στη μεσαία γραμμή και πλησίαζε τη μπάλα στην περιοχή του Oblak ξανά και ξανά. Έχοντας κατηγορηθεί συχνά για εντυπωσιασμό κι αναποτελεσματικότητα, ο Isco ήταν με την άδεια του Cristiano, προφανώς, ο παίκτης που έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά.


Ο Isco κοίταξε μπροστά κι επίσης πίσω, ανακτώντας επτά μπάλες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο δεύτερος σ’αυτή την πτυχή στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μια πλήρης αναμέτρηση υπό όλες τις έννοιες, σε ένα δύσκολο γήπεδο, με την οποία ελπίζει να βγάλει την αιώνια ταμπέλα του αναπληρωματικού, αν και γνωρίζει ότι το να’ναι άθικτος στη Μαδρίτη είναι σχεδόν αδύνατο. «Δεν ξέρω αν αυτή μπορεί να’ναι η τελευταία φορά που είμαι βασικός. Υπάρχουν πολλοί παίκτες, αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια κι ελπίζω να’χω συνέχεια», δήλωσε ο malagueño, ο οποίος έφυγε απ’το Vicente Calderón μ’ένα δυνατό χτύπημα στο πόδι που δέχτηκε στο πρώτο μέρος.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.