News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η δύσκολη ανανέωση του Isco

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Θέλει να συνεχίσει κι απ’όλους όσους τον πλησιάζουν ζητά περίπου 10.000.000 €



Η κατάσταση του Isco έχει αλλάξει κατά τις τελευταίες εβδομάδες. Η διάρκεια που του έχει δώσει ο Ζιντάν έχει διαλύσει αμφιβολίες για το ποδόσφαιρο του. Το να παίξει εναντίον της Ατλέτικο στη θέση του τον έχει βοηθήσει ν’ανακτήσει την καλύτερη εκδοχή του και να αυξήσει μια πιθανή συμφωνία ανανέωσης.

Οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν κάνει διαφορές προσεγγίσεις στο περιβάλλον του παίκτη πριν εβδομάδες. Ανησυχούν που το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου του 2018 και θέλουν να το επεκτείνουν. Γνωρίζουν τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο και, πάνω απ 'όλα, τον αντίκτυπο που έχει στην κερκίδα. Οι πρώτες συνομιλίες έληξαν χωρίς συμφωνία.

Εν τω μεταξύ, διάφορες ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για την υπογραφή του, αλλά ο Isco δεν έχει δείξει επίσης ένα υπερβολικό ενδιαφέρον για μια αλλαγή αέρα κι έχει προειδοποιήσει τους πάντες ότι προτεραιότητά του είναι να ανανεώσει. Σε κάθε περίπτωση έχει ζητήσει 10.000.000 € ως σημείο εκκίνησης ως αποτρεπτικό τρόπο.



Ο Isco θέλει να συνεχίσει, αλλά πριν, προτίθεται να γνωρίζει το ρόλο που θα παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει ένα συμβόλαιο που ν’αναγνωρίζει την αξία του. Κι αυτό γιατί ο Isco έχει μείνει πίσω με τις τελευταίες ανανεώσεις και θέλει να ανεβεί σκάλες στη λευκή μισθολογική κλίμακα.

Τα πρόσφατα παιχνίδια του, τόσο με την Ρεάλ Μαδρίτης όσο και με την εθνική έχουν θέση σε αξία τον μέσο. Όταν πλησίασε στην αντίπαλη περιοχή, το ποδόσφαιρό του αυξήθηκε σε συμβολή και, ειδικότερα, σε ακρίβεια. Είναι ένας άλλος και η ομάδα του, το καλωσορίζει. Τώρα μένει να δούμε τι ρόλο θα παίξει με τον τραυματισμό του Gareth Bale και τη θέση στην οποία θα τον βάλει ο Ζιντάν.

Στο τέλος του αγώνα ενάντια στην Sproting μίλησε για την ανανέωσή του και την επιθυμία του να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αναγνώρισε επίσης ότι δεν υπάρχει τίποτα οριστικό ή κλεισμένο. Παραδέχθηκε ότι δεν έχει βιασύνη για το κλείσιμο μιας συμφωνίας.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.