News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η αμφισβήτηση του Isco είναι μια αμαρτία

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Του Amancio Moratalla

Ο Isco δεν είναι και δεν θα’ναι ποτέ ένα πρόβλημα. Επιπλέον, θα’ναι μια λύση. Του ποδοσφαίρου, του παιχνιδιού και της στάσης. Του ταλέντου δεν χρειάζεται ούτε καν να το πούμε. Το επίπεδό του είναι εξαιρετικό, αλλά φαίνεται ότι υπόκειται σε συνεχή εξέταση όταν παίρνει μια μπάλα. Θυμάμαι ακόμα τον κόσμο να όρμα πάνω στον Lopetegui που τον κάλεσε, «όταν ήταν ένας θεωρητικά αναπληρωματικός». Τώρα, μετά τη ματσάρα του στο ντέρμπι εντελώς το αντίθετο. Μόνο ακούω, διαβάζω και βλέπω επαίνους για έναν παίκτη που δεν του αξίζει αυτός ο μόνιμος μεγεθυντικός φακός.


Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο, θα επιτρέψω στον αυτό μου να θυμηθεί ένα άρθρο που έγραψα στις 25 Ιουλίου, εν μέσω της καλοκαιρινής αγοράς, όταν ακούγονταν η έξοδός του μπροστά στη λαϊκή κατακραυγή ότι θα’ταν μια μεγάλη επιχείρηση για την Ρεάλ Μαδρίτης: "Όσο για τον Isco, τι θέλετε να πω!; Δεν καταλαβαίνω τίποτα εδώ και πολύ καιρό [...] Διαβάζω ότι τώρα αξίζει περίπου δέκα εκατομμύρια λιγότερο και δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι ένας σπεσιαλίστας, ένα θέαμα, ένας διαφορετικός παίκτης, από εκείνους για τους οποίους αξίζει να πληρώσεις ένα εισιτήριο. Όταν φτάνει η μπάλα στα πόδια του συμβαίνει πάντα κάτι. Και να μην μου λένε ότι χάνει μπάλες, έχει τόσο εύκολη απάντηση: όταν ρισκάρει, η ακρίβεια μειώνεται. Αλλά εντάξει, είναι προφανές ότι αυτός ο παίκτης έχει ποδόσφαιρο, ταλέντο και χάρισμα κι ότι ο πειρασμός να χρησιμοποιηθεί θα’ταν μια γκάφα για να μην το πιστέψουν [...]". Λοιπόν, έτσι ήταν τα πράγματα το περασμένο καλοκαίρι. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το να υποβαθμίζεις ποδοσφαιρικά έναν παίκτη σαν τον Isco μπορεί να σε εκθέσει όταν πάρει απ’τον προπονητή του κάποια εμπιστοσύνη, διάρκεια κι αγάπη. Μ’αυτήν την «ΕΔΑ» ο Isco είναι άπειρος, χωρίς αυτήν μόνο έξοχος. Κι αν παίζει στην θέση του, όπως εναντίον της Ατλέτικο, ξεχωρίζει. Άκουσε με, αγαπητέ αναγνώστη, η αμφισβήτηση του Isco είναι μια ποδοσφαιρική αμαρτία! Κι ο Ζιντάν το ξέρει, έτσι νομίζω ότι το ποδόσφαιρό του είναι ασφαλές. Τώρα, λεπτά και πάλι για το παιδί στην σημαντική αναμέτρηση του Champions League εναντίον της Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία κι αντίο στην ιστορία της ψεύτικης υπόσχεσης. Αρκετά!

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.