News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένα μήνα έξω ο Morata

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Του Pablo Polo

Ο επιθετικός υπέστη μυϊκό τραυματισμό 2ου βαθμού κι αποκλείεται απ’το ντέρμπι του Σαββάτου



Άσχημα νέα για την Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου. Ο σύλλογος έχει ανακοινώσει στην ιστοσελίδα του έναν μυϊκό τραυματισμό του Morata που τον αποκλείει απ΄την αναμέτρηση του Σαββάτου. «Μετά απ’τις εξετάσεις που έγιναν πριν απ’την σημερινή προπόνηση στον παίκτη μας Álvaro Morata στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Sanitas La Moraleja, έχει διαγνωστεί μ’έναν τραυματισμό 2ου βαθμού στον δεξί δικέφαλο μηριαίο. Εν αναμονή της εξέλιξης», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Ο επιθετικός θα μείνει έξω για ένα μήνα λόγω αυτού του μυϊκού τραυματισμού που υπέστη στο χθεσινό ματς εναντίον της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ. Στη Μαδρίτη είναι περισσότερο από θυμωμένοι με την Ομοσπονδία, επειδή ο παίκτης χρειάστηκε να αποσυρθεί απ’τον πρώτο αγώνα εναντίον των Σκοπίων μ’ενοχλήσεις, δεν έγιναν εξετάσεις, κι έπαιξε τη δεύτερη αναμέτρηση εναντίον της Αγγλίας. Ο λευκός παίκτης αντικαταστάθηκε απ’τον Aduriz στον πρώτο αγώνα των προκριματικών, και σ’αυτόν που έγινε στο Wembley μπήκε στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο στην θέση του επιθετικού της Athletic.


Η Μαδρίτη έκανε τις εξετάσεις στον επιθετικό με το που παρουσιάστηκε στο Valdebebas, οι οποίες επιβεβαίωσαν την έκταση του τραυματισμού. Με τον Μπενζεμά σοβαρά αμφίβολο, -δεν προπονήθηκε επίσης σήμερα το απόγευμα με την ομάδα- ο Ζιντάν μένει με τον Mariano ως μοναδικό φορ ενόψει του ντέρμπι.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.