News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Benzema, για το δεύτερο μέρος

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Των Pablo Polo και José Félix Díaz

Ο Karim δεν είναι για να παίξει περισσότερο από 45 λεπτά και το σχέδιο του Zizou είναι να παίξει ο Lucas έναντι του Γάλλου

Ο επιθετικός έχει ολοκληρώσει μόνο δύο προπονήσεις με την ομάδα από τότε που τραυματίστηκε στις 2 Νοεμβρίου



Ο Μπενζεμά ολοκλήρωσε το πρωί τη δεύτερη προπόνησή του με την ομάδα. Ο Ζιντάν επιβεβαίωσε αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ότι θα έμπαινε στη λίστα και ήταν σε θέση να’ναι βασικός. Και, μάλιστα, είναι. Ωστόσο, τόσο ο παίκτης όσο κι ο προπονητής ξέρουν ότι δεν υπάρχει βενζίνη για να παίξει περισσότερο από 45 λεπτά. Ο επιθετικός δεν έχει παίξει σ’ένα παιχνίδι απ’τις 2 Νοεμβρίου ενάντια στη Legia και ήταν όλο αυτό το διάστημα με ένα πλάνο εκτός της ομάδας, συγκεκριμένα μέχρι την περασμένη Τετάρτη.

Ξεκινώντας απ’αυτή τη βάση λεπτών, ο Zizou έχει σχεδόν αποφασίσει ο Karim να’ναι αναπληρωματικός και να μπει στο δεύτερο ημίχρονο. Ξέρει ότι η φθορά εναντίον της Ατλέτικο είναι μόνιμη και θα βάλει αυτούς που είναι καλύτερα. Ως εκ τούτου κατανοείται ότι θα ξεκινήσει ο Lucas Vázquez, ο οποίος θα βοηθήσει τη μεσαία γραμμή, υπονομευμένη απ’τις απουσίες, και στη κάλυψη της πλευράς του Carrasco. Κι αυτό χωρίς να ξεχνάμε ότι είναι επίσης μια εγγύηση στην επίθεση με την υπερχείλιση και την πάσα του. Και επειδή, επιπλέον, ο Lucas είναι πιο φρέσκος απ’τον James, ο οποίος προέρχεται απ’το παιχνίδι με την εθνική του.


Ο Ζιντάν έχει επιμείνει ότι το σχέδιο παιχνιδιού θα είναι το ίδιο όπως πάντα, αλλά δεν ήθελε να δώσει ενδείξεις. Ερωτηθείς αν παίξει ο Μπενζεμά, δεν θα μπορούσε να’ναι πιο σύντομος. "Αύριο θα δείτε. Αν είναι στην αποστολή, μπορεί να το κάνει". Σχεδόν λιγότερο χρόνο αφιέρωσε στο ερώτημα του ποιος θα’χει το ρόλο του Casemiro ή, ελλείψει αυτού, του Kroos, καθώς και οι δύο είναι τραυματίες. Αυτή είναι, σχεδόν περισσότερο από ό, τι η αμφιβολία του Μπενζεμά, η μεγάλη ανησυχία του Γάλλου προπονητή.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.