News Update :

powered by Agones.gr - livescore

James και Zidane πιο μακριά από ποτέ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Το μέλλον του Κολομβιανού περιπλέκεται



Ο James Rodríguez έζησε στο José Alvalade σε απόλυτη μοναξιά. Ούτε ζέσταμα δεν έκανε. Ο Κολομβιανός παρακολουθούσε τους συμπαίκτες να βγαίνουν στο γήπεδο, όπως έκαναν οι Asensio, Μπενζεμά και Coentrao, ενώ ο ίδιος περιορίστηκε στο να ζεσταίνει τον πάγκο. Ούτε ζέσταμα δεν έκανε. Τίποτα. Κι αυτό γιατί ο James έχει περάσει στο να γίνει ο τρίτος παίκτης του γηπέδου που χρησιμοποιείται λιγότερο απ’τον Ζινεντίν Ζιντάν. Ξεπερνά μόνο τους Coentrao, Casemiro και Mariano, ο δεύτερος λόγω τραυματισμού κι ο τρίτος επειδή απ’την αρχή ήξερε ότι δεν μετρούσε για τον Γάλλο. Ο πρώτος έχει ήδη αποδείξει στη Λισαβόνα γιατί παίζει μόλις και μετά βίας.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τόσο ο Ζιντάν όσο κι ο James υποσχέθηκαν ν’ανατρέψουν μια κατάσταση που περιπλέχθηκε καθώς περνούσε ο χρόνος του τεχνικού στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρώην της Μονακό κατέληξε χωρίς να παίξει ούτε ένα λεπτό στον τελικό του Μιλάνου κι έξι μήνες αργότερα η ιστορία έχει επαναληφθεί ενάντια στην Sporting. Μηδέν λεπτά, αλλά με την επιβαρυντική ότι το λευκό club έχει γεμάτο το αναρρωτήριο αυτές τις στιγμές λόγω των τραυματισμών των Kroos, Casemiro, Πέπε και Morata.

Ούτε ο James ούτε ο Ζιντάν δεν ήταν σε θέση να βρουν αυτό το σημείο κατανόησης. Ούτε ο Γάλλος βλέπει μια αλλαγή στον μέσο στην καθημερινή εργασία, ούτε ο Κολομβιανός βλέπει στον τεχνικό κινήσεις που θα τον κάνουν να παρακινηθεί για τις προκλήσεις που του ρίχνονται. Έχουν αποστασιοποιηθεί, όπως αποδεικνύεται ότι, απ’τον αγώνα εναντίον της Βιγιαρεάλ, στις τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου, δεν είναι βασικός σ’έναν αγώνα πρωταθλήματος. Πριν, είχε την παρηγοριά του Champions League, αλλά οι δύο τελευταίες παραμονές του στον πάγκο αποδεικνύουν ότι δεν μπαίνει στο rotation με κανένα τρόπο.

Στο club έχουν αμφιβολίες με τον James. Πιστεύουν ότι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης ικανός να εκτοξευτεί μακριά απ’το Bernabeu, ως εκ τούτου, το σκέφτονται διπλά πριν απ’την αντιμετώπιση μιας πιθανής πώλησης. Οι ηγέτες κατανοούν ότι η κατάσταση δεν είναι βιώσιμη, αλλά δεν σκέφτονται να δωρίσουν τον Κολομβιανό. Η τιμή της εξόδου του θα αγγίξει περίπου τα 70 εκατομμύρια ευρώ, πάντα εφόσον του ανοίξουν τις πόρτες του συλλόγου.

Η τεχνική έκθεση που υπάρχει για τον παίκτη, υποδεικνύει την επιστροφή του στον αγωνιστικό χώρο. Η τεχνική του κι ο τρόπος κατανόησης του ποδοσφαίρου χρειάζεται ένα χώρο που στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δεν τον έχει, πάντα εφ 'όσον δεν είναι σε άριστη φυσική κατάσταση. Η αλήθεια είναι ότι ο Ζιντάν δεν έχει μπορέσει να βρει το κλειδί της περηφάνιας που ήταν σε θέση να βρει με τον Isco. Όλα δείχνουν, μετά τον τραυματισμό του Bale, ότι θα μπορούσε να’χει θέση στην ομάδα, αλλά οι τελευταίες κι επαναλαμβανόμενες παραμονές στον πάγκο θέτουν εν αμφιβόλω οποιαδήποτε κατάσταση.

Στην Κολομβία ζητούν ήδη την έξοδο του James. Πιστεύουν ότι οι επαναλαμβανόμενες παραμονές του στον πάγκο μπορούν να’χουν το τίμημά τους στην εθνική και σ’έναν απ’τους κύριους ενεργούς της. Θέλουν να παίζει και ξέρουν ότι με τον Ζιντάν στον πάγκο του είναι πρακτικά αδύνατο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.