News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Ο Cristiano Ronaldo είναι μια χαρά και θα παίξει εναντίον της Osasuna»

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

«Το πιο σημαντικό πράγμα για έναν προπονητή είναι να’χει το ρόστερ έτοιμο για να παίξει»

«Πρέπει να βγούμε στο μέγιστο διότι δεν θα’χουμε έναν εύκολο αγώνα», πρόσθεσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.



Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου της Ciudad Real Madrid την παραμονή του αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Οσασούνα. Ο λευκός προπονητής μίλησε για την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να τον έχουμε μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να’ναι καλά. Είναι το πρώτο παιχνίδι του στη σεζόν, πέρασαν 60 μέρες απ’το τελευταίο, κι αύριο θα παίξει".

"Δεν έχω συμφωνήσει τίποτα μαζί του. Έχει επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του. Θα προσπαθήσω να’ναι μαζί μας κάθε μέρα και να’ναι έτοιμος να παίξει. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας σημαντικός παίκτης σ’αυτήν την ομάδα και τον θέλω πάντα μαζί μου. Τίποτα περισσότερο".

Οσασούνα

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το Bernabeu θα’ναι μαζί μας. Στη συνέχεια θα πρέπει να βγούμε στο γήπεδο στο μέγιστο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ακούω ότι θα’ναι εύκολο και δεν το πιστεύω. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε και πρέπει να’μαστε έτοιμοι. Είμαι ευτυχής που είναι σχεδόν όλοι έτοιμοι κι έχουν επιστρέψει σημαντικοί παίκτες. Αυτό είναι καλή είδηση ​​για μένα».

Η σημασία της la Liga

"Η La Liga είναι το πιο σημαντικό για μας, αν και τα πάντα είναι σημαντικά. Είναι η καθημερινή μας ζωή και γνωρίζουμε ότι είναι το πιο περίπλοκο, διότι κάθε Σαββατοκύριακο πρέπει να κερδίζουμε. Πέρυσι την χάσαμε για ένα βαθμό και φέτος θέλουμε να την κατακτήσουμε, όπως και πολλές άλλες ομάδες. Θα παλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε φέτος".

Το ρόστερ

"Θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο ειλικρινής με τους παίκτες. Πρόκειται για ένα ρόστερ 24ων και θα ξεκινάνε πάντα 11 και μπορείς ν’αλλάξεις μόνο τρεις. Πάντα έλεγα ότι η ομάδα είναι το πιο σημαντικό κι αυτό δεν θα αλλάξει. Υπάρχουν παίκτες που θα παίξουν περισσότερο από άλλους, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό σε μια μεγάλη ομάδα".

James

"Είναι εδώ μαζί μας και είναι ευχαριστημένος. Αύριο δεν θα’ναι στην αποστολή, ούτε και οι Casemiro και Μαρσέλο. Έχουν έρθει λίγο κουρασμένοι, έχουμε επτά παιχνίδια σε 21 ημέρες και πρέπει να ξεκουράσουμε τους πάντες. Είμαι ευτυχής να βλέπω όλους τους παίκτες μαζί μου έτοιμους. Θα δείτε αύριο την ενδεκάδα. Έχουμε παίκτες για να τους καλύψουν".

"Ο Benzema θα’ναι μαζί μας κι αυτό είναι επίσης σημαντικό. Έχει αναρρώσει αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ ποτέ ότι δεν πρόκειται να τραυματιστεί και πάλι. Είναι μια χαρά, όπως ποτέ, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν έχει ενοχλήσεις. Μπαίνει στην αποστολή γιατί είναι στο 100%. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας. Το σημαντικό είναι να’ναι άνετα κι ο τραυματισμός του να ξεχαστεί οριστικά. Θα δούμε αύριο την 11άδα, αλλά η ιδέα είναι να’χει λεπτά επειδή είναι έτοιμος".

Η ανάρρωση του Keylor Navas

«Δεν μπορώ να σας δώσω μια ημερομηνία που θα μπει στην αποστολή. Είναι στην ευχάριστη θέση να’ναι και πάλι μαζί μας στις προπονήσεις κι αυτό είναι μια μεγάλη είδηση, αλλά δεν είναι έτοιμος ακόμη να μπει στην αποστολή. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί την επόμενη εβδομάδα».

Coentrão και Isco

«Ο Isco έχει σχεδόν αναρρώσει. Είναι μια χαρά και είναι μόνο ότι δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα. Θα το κάνει την επόμενη βδομάδα. Του Fabio είναι μια διαφορετική υπόθεση και πρέπει να’χουμε λίγη περισσότερη υπομονή μαζί του. Θέλει ήδη να παίξει, αλλά υπάρχει ένα πλάνο και πρέπει να γίνει σεβαστό».

Η ποινή της FIFA

"Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Ο σύλλογος προσπαθεί να κάνει τα πράγματα όσο το δυνατόν καλύτερα. Μπορώ να μιλήσω για τα παιδιά μου. Γεννήθηκαν εδώ κι έζησαν εδώ όλη τους τη ζωή. Είναι παράλογο να μην μπορούν να παίξουν. Τα παιδιά μου δεν μπορούν να παίξουν και θα τους εξηγήσω το γιατί. Πρέπει να’χουμε υπομονή και τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ελπίζω να το πρόβλημα να διευθετηθεί γρήγορα. Δεν το καταλαβαίνω, και μ’ενοχλεί και είναι άδικη τιμωρία".

"Είναι παράλογο κι ο σύλλογος θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να το αλλάξει. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Θα περιμένουμε, διότι είναι μια ποινή που μόλις βγήκε. Ελπίζω τα πράγματα να διευθετηθούν γρήγορα. Η κουβέντα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα τώρα".
Επιπτώσεις της ποινής στο ρόστερ


"Νομίζω ότι η ποινή δεν μπορεί να μας βλάψει σχετικά με το ρόστερ, γιατί είμαι πολύ ικανοποιημένος με το ρόστερ που έχουμε και είναι μεγάλο. Η ποινή είναι εκεί και δεν μπορούμε να την αλλάξουμε. Είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα κι επίσης μ’αυτούς που είναι εδώ. Αν πρέπει να μείνουμε έτσι για δύο ή τρία χρόνια είμαστε ικανοποιημένοι".

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.