News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το BBC, έτοιμο να επιστρέψει

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Του Hugo Carrasco

Κριστιάνο και Μπενζεμά προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα και στοχεύουν στην Οσασούνα



Το BBC είναι πλέον έτοιμο να επιστρέψει. Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπενζεμά προπονήθηκαν σήμερα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους κανονικά. Είναι η πρώτη φορά φέτος που συνυπάρχουν οι τρεις αστέρες του λευκού συνόλου στο χόρτο, μετά την επιστροφή των διεθνών.

Η τελευταία φορά που ήταν μαζί ήταν στον τελικό του Μιλάνου. Τρεισήμισι μήνες αργότερα, ο Ζιντάν έχει την τρομακτική τρίαινά του έτοιμη να παίξει ξανά το Σάββατο εναντίον της Οσασούνα στο Μπερναμπέου.

Ο τραυματισμός του Κριστιάνο στον τελικό του Euro και οι ενοχλήσεις του Μπενζεμά στη μέση και στο ισχίο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, οι οποίες οδήγησαν σε τραυματισμό, δεν επέτρεψαν στον τεχνικό να’χει στη διάθεσή του τα τρία αστέρια για 102 μέρες.

Ο Karim έπαιξε λίγα λεπτά στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup, αλλά έπεσε εκ νέου, έτσι ο Zizou είχε στη διάθεσή του μόνο τον Bale στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο Ουαλός πήρε τα γαλόνια της ομάδας στο Anoeta κι εναντίον της Θέλτα κι απέδειξε ότι είναι σ’ενα υψηλό επίπεδο. Τώρα οι σύντροφοί του επιστρέφουν πλήρως έτοιμοι.

Την περασμένη εβδομάδα συνδύασαν ήδη ασκήσεις μαζί με τους παίκτες της πρώτης ομάδας που έμειναν στη Μαδρίτη, με ατομική δουλειά, μέχρι την Παρασκευή, μέρα κατά την οποία η κατάσταση της φόρμας του Μπενζεμά εξέπληξε όλο το προπονητικό επιτελείο. Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν σε όλη την διάρκειά της με όλο το ρόστερ.


Το αναρρωτήριο του Valdebebas αρχίζει σιγά-σιγά να αδειάζει. Μόνο οι Isco και Coentrão, που συνεχίζουν την ανάρρωσή τους, προπονούνται εκτός ομάδας. Απ’τη μεριά τους, Πέπε και Varane δεν βγήκαν απ’το γυμναστήριο.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.