News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Pepe και Varane υπολογίζονται πλέον για τον Zidane

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Ο James δεν επέστρεψε έγκαιρα για να προπονηθεί με την ομάδα



Pepe και Varane προπονήθηκαν κανονικά και με το υπόλοιπο των συμπαικτών τους στη Ρεάλ Μαδρίτης στην τέταρτη προπόνηση της εβδομάδας, σκεπτόμενοι τον αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Οσασούνα το Σάββατο.

Isco και Coentrao προπονήθηκαν στο περιθώριο κι έτρεξαν στο χόρτο, αλλά χωρίς να παρεμβούν σε καμία απ’τις ασκήσεις που έκανε η ομάδα.

Επίσης, ατομικά έτρεξαν οι Casemiro και Marcelo, οι οποίοι μετά το παιχνίδι με τη Βραζιλία, τα ξημερώματα της Τετάρτης έφτασαν στη Μαδρίτη στις 05:00, έτσι περιορίστηκαν απλά στο να κάνουν ασκήσεις τρεξίματος στο χόρτο. Ο James, εν τω μεταξύ, έπρεπε να επιστρέψει με την εθνική Κολομβίας στη Μπογκοτά και να προσγειωθεί στην πρωτεύουσα της Ισπανίας σήμερα.

Η δουλειά με τη μπάλα πρωταγωνίστησε σε μια προπόνηση στην οποία οι madridistas ολοκλήρωσαν αρκετές ασκήσεις κατοχής και πίεσης της μπάλας, τρεξίματα με σουτ στο στόχο, και σέντρες και τελειώματα.

Ο στόχος είναι να πετύχουν άλλη μια νίκη και να συνεχίσουν στην κορυφή της βαθμολογίας.


Αύριο και πλέον μ’όλους τους διαθέσιμους παίκτες στις εντολές του προπονητή, Ζινεντίν Ζιντάν, η Ρεάλ Μαδρίτης θα προετοιμάσει, απ’τις 11.00, τον αγώνα κατά της Οσασούνα.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.