News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο νέος Coentrao

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Του Juan Ignacio García-Ochoa

Ενθαρρυμένος απ’τον CR7 και περιποιημένος απ’τον ZZ, ο Πορτογάλος δουλεύει όσο ποτέ

Ο Zizou έχει θέσει ως προσωπική πρόκληση ν’ανακτήσει την καλύτερη εκδοχή του μπακ



Ο Fabio Coentrao έχει μετατραπεί τις τελευταίες εβδομάδες σ’έναν από τους παίκτες που περνά τις περισσότερες ώρες στο Ciudad Deportiva de Valdebebas. Δουλεύει στο γυμναστήριο, στο γρασίδι, στην φυσιοθεραπεία, στην πισίνα, στην αποκατάσταση... Και πρωί βράδυ. Κάθε μέρα. Απ’το Valdebebas διαβεβαιώνουν ότι δεν είχαν δει ποτέ πριν τον Coentrao με τέτοια αποφασιστικότητα στη δουλειά του και ότι γι’αυτό ευθύνονται πολύ, αν όχι απόλυτα, οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζινεντίν Ζιντάν.

Αν έχει ο Coentrao μια νέα ευκαιρία στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι χάρη στο μεγάλο Πορτογάλο φίλο του και στον Γάλλο προπονητή, ο οποίος ζήτησε προσωπικά απ’τον σύλλογο να μείνει ο Πορτογάλος μπακ στο ρόστερ ως αντικαταστάτης του Μαρσέλο. Δεν τον ένοιαξε ούτε το βιογραφικό του στην λευκή ομάδα ούτε ο σοβαρός τραυματισμός που τον εμποδίζει να παίξει απ’τον Απρίλιο. Ο Zizou λέει ότι έχει αίσθημα μαζί του -συνδέθηκαν καλά όταν ο ίδιος ήταν βοηθός του Ancelotti- κι έχει ορίσει ως μια προσωπική πρόκληση ν’ανακτήσει την καλύτερη εκδοχή του Πορτογάλου μπακ.


Ο Ζιντάν είναι πεπεισμένος ότι θα καθοδηγήσει τον Πορτογάλο και ότι θα μπορέσει να γίνει και πάλι ένας απ’τους καλύτερους μπακ στον κόσμο. Έτσι έχει πει προσωπικά στον παίκτη, ενώ του έχει καταστήσει γνωστό ότι αν δεν δουλέψει στο μέγιστο, δεν θα’χει ευκαιρίες. Μια ειλικρίνεια που στις αρχές του καλοκαιριού σήμανε μια αύξηση της διάθεσης του παίκτη.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.