News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο James είναι ο τέταρτος σκόρερ του Zidane

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Του Luis Alberto Díaz

Μόνο το BBC ξεπερνά το 10 από τότε που ήρθε στον πάγκο ο Γάλλος



Συνήθης αναπληρωματικός και τέταρτος σκόρερ στη Μαδρίτη από τότε που ανέλαβε τον πάγκο ο Ζιντάν. Ο James έχει παίξει λίγο με τον λευκό προπονητή, αλλά δεν έχει χάσει την τεράστια πυγμή που έχει. Ο Κολομβιανός έχει το γκολ και τα δεδομένα το αντανακλούν.

Παρά την απώλεια του ηγετικού ρόλου στην ομάδα, μόνο το BBC ξεπερνά στο σκοράρισμα το ποσοστό του 10 στην εποχή Zizou. Τέσσερα γκολ -μαζί με τον Jesé- είναι η συγκομιδή του James με τον Γάλλο τεχνικό, περισσότερα απ’όσα οι Lucas Vázquez ή Isco, με τους οποίους έχει παλέψει για το καθεστώς βασικού, κι απ’όσα οι Asensio και Morata, οι νέοι αντίπαλοι και οι οποίοι, φυσικά, έχουν πολύ λιγότερο χρόνο.

Η συνολική καταμέτρησή του της περασμένης σεζόν έκλεισε με 8 γκολ και 10 ασίστ. Στατιστικά που φτάνουν λίγοι αναπληρωματικοί, το οποίο είναι ό, τι ήταν για σχεδόν όλη τη σεζόν.

Οι αριθμοί του 10

Το στατιστικό είναι εκπληκτικό, αλλά αντικατοπτρίζει τη σημασία της ανάκτησης ενός παίκτη του οποίου η επιρροή στο παιχνίδι είναι μεγάλη. Ο Ζιντάν το ξέρει κι ο σύλλογος επίσης. Γι 'αυτό αποτελεί στόχο προτεραιότητας η ανάκτηση της καλύτερης εκδοχής του Κολομβιανού, αυτής της πρώτης του σεζόν, στην οποία έβαλε το Bernabeu στο τσεπάκι και ήταν ένας παίκτης κλειδί με τον Αντσελότι.

Στην πρώτη του σεζόν στα λευκά, ο James σκόραρε 17 γκολ κι έδωσε 18 ασίστ. Θεαματικά στοιχεία, ιδίως αν ληφθεί υπόψη ότι ήταν δύο μήνες έκτος λόγω ενός τραυματισμού στο πόδι. Νούμερα επιθετικού παρά μεσοεπιθετικού του οποίου η επιθετική ισχύς είναι πέραν πάσης αμφιβολίας. Ιδίως αν ληφθεί υπόψη η ικανότητά του στις στημένες φάσεις.


Τώρα η πρόκληση είναι να επανακτηθεί ο James σε μια σεζόν γεμάτη στόχους και πολλά παιχνίδια. Μια σειρά από γκολ κι ασίστ όπως αυτά της πρώτης σεζόν του Κολομβιανού θα’ναι μια μεγάλη είδηση ​​για τον Ζιντάν, ο οποίος γνωρίζει ότι ανά πάσα στιγμή το 10 θα αξιώσει τη θέση του.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.