News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Benzema καταπλήσσει τον Zidane

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Του Hugo Carrasco

Ο επιθετικός έδωσε μια παράσταση στην προπόνηση



Ο Karim Benzema εξέπληξε τους πάντες στην σημερινή προπόνηση. Υπό το άγρυπνο μάτι του Ζινεντίν Ζιντάν, ο επιθετικός έδωσε μια παράσταση στη σημερινή προπόνηση, φάνηκε πολύ καλύτερα με τα προβλήματά του στο ισχίο και δούλεψε ασκούμενος σε σουτ στο τέρμα με την μεγάλη ακρίβεια που τον διακρίνει.

Λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί από τότε που ξεκίνησε η προετοιμασία, ο Μπενζεμά μπόρεσε να παίξει μόνο λίγα λεπτά στον τελικό του Super Cup. Από τότε, ο παίκτης δεν έχει φορέσει τα κοντά και, τώρα φαίνεται να αρχίζει να βλέπει το φως στο τέλος του τούνελ. Τα συναισθήματά του είναι τόσο καλά, που χθες δημοσίευσε ένα tuit στο οποίο έγραφε: «Έχω γυρίσει».

Ο Zizou αναμένει την επιστροφή στις προπονήσεις τη Δευτέρα για να δει πώς είναι ο επιθετικός. Αν συνεχίσει να εξελίσσεται καλά, θα ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα και θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα το επόμενο Σάββατο εναντίον της Οσασούνα.


Ο Γάλλος έκανε δουλειά ατομικά μαζί με τους Κριστιάνο και Coentrao στο χόρτο του Valdebebas. Απ’τη μεριά τους, οι υπόλοιποι παίκτες που έχουν παραμείνει στη Μαδρίτη δούλεψαν στο γυμναστήριο και στη συνέχεια στο γήπεδο, εκτός απ’τους Isco και Mariano που δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.