News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μπάλα για τον Danilo

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Του J.I. García-Ochoa

Ο Βραζιλιάνος θα ξεκινήσει εναντίον της Οσασούνα

Το ερώτημα είναι αν θα παίξει στα δεξιά αντί για τον Carvajal ή στ’αριστερά αντί για τον Marcelo

Ο Ζιντάν επιβραβεύει την προσπάθειά του

Ο Carvajal έπαιξε 300 λεπτά φέτος, έναντι κανενός του Danilo



Danilo και δέκα ακόμα εναντίον της Οσασούνα. Ο Ζιντάν θα ανταμείψει την προσπάθεια και την αφοσίωσή του κατά τη διάρκεια της διακοπής των εθνικών βάζοντάς τον βασικό το Σάββατο, το πρώτο επίσημο παιχνίδι της φετινής σεζόν για τον Βραζιλιάνο. Μέχρι σήμερα, Carvajal και Μαρσέλο υπήρξαν οι δύο βασικοί μπακ τόσο στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ όσο και στα δύο πρώτα παιχνίδια της Liga, αλλά το Σάββατο θ’αρχίσουν οι εναλλαγές στα μπακ.

Ο Danilo θα ξεκινήσει βασικός ενάντια στην Οσασούνα, αλλά το ερώτημα είναι ποιος παίκτης θα βγει απ’την ομάδα. Η φυσική αλλαγή θα’ταν ο Carvajal, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί το να’ναι ο Marcelo αυτός που θα ξεκουραστεί κι ότι το 23 της Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει αριστερό μπακ, θέση στην οποία έπαιξε ήδη την περασμένη σεζόν σε τρεις περιπτώσεις. Ο Carvajal δούλεψε ήδη με την ομάδα μην έχοντας παίξει ούτε ένα λεπτό ενάντια στο Λιχτενστάιν με την εθνική, ενώ ο Marcelo δεν θα προπονηθεί μέχρι αύριο, μετά από δύο επίσημους αγώνες -τα ξημερώματα έπαιξε ενάντια στην Κολομβία- κι ένα ταξίδι επιστροφής 11 ωρών. Ανάλογα με το πώς θα’ρθει ο Marcelo, -ο οποίος έχει τον αναπληρωματικό του, τον Coentrao, τραυματία- ο Ζιντάν θ’αποφασίσει πού θα βάλει τον Danilo.

Ο Βραζιλιάνος μπακ επιθυμεί να’χει μια ευκαιρία με την οποία να διεκδικήσει τη θέση μετά από πρώτη σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης που σημαδεύτηκε απ’την ασταθή του απόδοση. Ένας τραυματισμός στον αστράγαλο, στον οποίο εγχειρίστηκε στις 9 Ιουνίου, τον εμπόδισε απ’το να παίζει στο επίπεδο που είχε παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας και στην Πόρτο, ως εκ τούτου, τώρα, που έχει πλέον αναρρώσει, είναι τρελός για ν’αποδείξει ότι είναι ένας παίκτης του επιπέδου που απαιτείται στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήδη στην προετοιμασία άφησε πολύ καλές αισθήσεις με καλά λεπτά στο Trofeo Santiago Bernabeu ενάντια στην Stade de Reims και, ιδιαίτερα, ενάντια στη Μπάγερν, ομάδα εναντίον της οποίας σκόραρε το νικητήριο γκολ κι αναδείχθηκε MVP του παιχνιδιού.

Εμπιστοσύνη του Zizou

Παρά το γεγονός ότι ο Danilo δεν έχει παίξει κανένα λεπτό στους τρεις πρώτους επίσημους αγώνες, ο Βραζιλιάνος ξέρει απ’το στόμα του Ζιντάν ότι θα’ναι ένας σημαντικός παίκτης αυτή τη σεζόν. Με τον Γάλλο στον πάγκο, ξέρει ότι αν αποδώσει σ’ένα καλό επίπεδο μπορεί να παλέψει για τη θέση με τον Dani Carvajal. Επιπλέον, η ευελιξία του, του επιτρέπει να παίξει με το ανάποδο πόδι, κάτι το οποίο μπορεί επίσης να του εξασφαλίσει αρκετά λεπτά.


Το Σάββατο εναντίον της Οσασούνα έχει την πρώτη δοκιμή για να αποδείξει ότι μπορεί να’ναι βασικός στη Μαδρίτη και μια ευκαιρία για ν’αλλάξει τα σχέδια του Ζιντάν, ο οποίος έχει στο μυαλό του ν’ανακτήσει τους βασικούς μπακ του -Carvajal-Marcelo- για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λινγκ εναντίον της Σπόρτινγκ.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.