News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Εθνικός ήρωας Casemiro

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Της Patricia Terroba

Η Βραζιλία παραδίδεται στον παίκτη της Μαδρίτης μετά τα προκριματικά

Ο Tite αναγνωρίζει ότι «δεν φανταζόμουν την δύναμη ισορροπίας που έχει»



Ο Casemiro έχει μετατραπεί μετά τους δύο τελευταίους προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στο νέο ήρωα της Βραζιλίας, σ’ένα αστέρι καθόλα στην εθνική, πάντα με την άδεια του azulgrana Neymar.

Οι οπαδοί της Βραζιλίας έχουν παραδοθεί στον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης που φάνηκε πρώτα ενάντια στο Ecuador, και στη συνέχεια ενάντια στην Κολομβία. Έγινε ένα πραγματικό τείχος, κι άφησε την άμυνα της Canarinha σχεδόν χωρίς δουλειά. Κι αυτό γιατί ο Casemiro ήταν το κλειδί στις δύο νίκες της Βραζιλίας.

Απ’την άφιξη του Tite στον πάγκο, ο Βραζιλιάνος έχει γίνει ένας σταθερός στην βασική 11άδα. Ο προπονητής είναι ικανοποιημένος με τον Casemiro, κι έχει ακόμη αναγνωρίσει ότι μετά τα δύο τελευταία παιχνίδια, τον εξέπληξε ακόμα περισσότερο: «Δεν φανταζόμουν την δύναμη ισορροπίας που έχει κι αυτό το συζήτησα με τον Ζιντάν. Αλλά, επιπλέον, ο Casemiro δημιουργεί επίσης κι απ’αυτόν ξεκίνησε το πρώτο μας γκολ», διαβεβαίωσε ο Tite μετά τη νίκη εναντίον της Κολομβίας.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία του σημαντικού ρόλου του Casemiro στην Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι απαραίτητος στο πρότζεκτ του Ζιντάν και η θέση του στη βασική 11άδα είναι σταθερή αγωνιστική με την αγωνιστική. Αλλά με τη Βραζιλία, ο μέσος έχει αντιμετωπίσει μια πιο περίπλοκη κατάσταση. Έκανε ντεμπούτο το 2011 και πέντε χρόνια αργότερα έχει παίξει μόλις 13 παιχνίδια, μόνο τέσσερα ως βασικός.

Αδιαμφισβήτητος

Ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει τώρα. Ο Tite έχει φτάσει στον πάγκο της canarinha και οι πόρτες του βασικού έχουν ανοίξει στον madridista. Ο απολογισμός του, δύο στα δύο: δύο παιχνίδια με τον Tite στον πάγκο και δύο παιχνίδια στα οποία έπαιξε 90 λεπτά.


Ο Casemiro χρειάστηκε μόνο δύο παιχνίδια έτσι ώστε η Βραζιλία να παραδοθεί σ’αυτόν. Η εξαιρετική απόδοση του στα προκριματικά καταλαμβάνει όλους τους τίτλους των αθλητικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία τονίζουν τον σημαντικό ρόλο του με κάθε είδους έπαινο: "τέρας", "Casemito" ή "το τείχος της Βραζιλίας." Ο Casemiro έχει γίνει δυνατός στη Μαδρίτη και τώρα επίσης και στην Βραζιλία.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.