News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Επέμεναν γι’αυτούς

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Varane, Kroos, Casemiro, Morata, James, Modric, Mariano και Isco μπήκαν στον πειρασμό

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήθελε να ακούσει προσφορές για κανέναν απ’αυτούς



Συγκεκριμένες στιγμές αμφιβολίας, αλλά καμία ρητή επιθυμία αποχώρησης. Αυτή είναι η αίσθηση αποδυτηρίων, αυτών της Ρεάλ Μαδρίτης, που έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν σε μπλοκ, παρά το γεγονός ότι έλαβαν προτάσεις, σχεδόν όλες προερχόμενες απ’την Premier συν τις προσθήκες των Γιουβέντους και Μπάγερν. Varane, Kroos, Casemiro, Morata, James, Modric, Mariano και Isco υπήρξαν αυτοί που έλαβαν προτάσεις από διάφορες ομάδες, αλλά που περιέργως καμία δεν έφτασε εγγράφως στο club. Επιθυμίες πολλές, συγκεκριμένες προσφορές καμία.

Οι εισερχόμενες κλήσεις απ’τους πράκτορες, σε πολλές περιπτώσεις από μεσάζοντες που επιδιώκουν να εισέλθουν στις επιχειρήσεις, δεν καταλήγουν συνήθως σε συγκεκριμένες προσφορές. Σ’αυτές τις τελευταίες 100 μέρες υπήρξαν κινήσεις όλων των ειδών των μορφών και των χρωμάτων, αλλά για άλλη μια φορά η Premier ήταν αυτή που επέμεινε περισσότερο.

Varane και Kroos υπήρξαν οι παίκτες που είχαν τις πιο σοβαρές προσφορές. Ο Mou ήθελε να πάρει τον Γάλλο και μετά από λίγες μέρες αμφιβολίας, ο Γάλλος δεν έδωσε καμία δυνατότητα στο να μεταφερθεί η επιχείρηση στα γραφεία του Bernabeu.

Η Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρντιόλα ήταν αυτή που τηλεφώνησε στον Kroos. Απ’την ευγενή περιοχή κινήθηκαν γρήγορα, καθώς μια τρίτη ομάδα προειδοποίησε γι’αυτό που πλησίαζε. Στοργή στον Kroos και τηλεφώνημα για να του εξηγήσουν τη σημασία που έχει στην παρούσα Μαδρίτη και το θέμα έκλεισε.

Ο Luka Modric ήταν ένας άλλος απ’αυτούς που, μετά από μια μικρή αμφιβολία, μπλόκαρε τα μηνύματα και δεν απάντησε στις κλήσεις που έλαβε. Μπάγερν και Τσέλσι σκέφτηκαν τον Κροάτη, ο οποίος έχει βρει στη Μαδρίτη έναν τρόπο ζωής και κατανόησης του ποδοσφαίρου με τον οποίο ταυτίζεται πλήρως.

Οι αμφιβολίες του Isco

Η έκπληξη του καλοκαιριού, όπως παραδέχονται στο Bernabeu, υπήρξε ο Casemiro. Έχει γίνει σταθερός και έχει βρεθεί στο στόχαστρο κανά δυο αγγλικών συλλόγων, αλλά ούτε αυτός έδωσε αφορμή γι’αυτές τις προτάσεις. Ήθελε να συνεχίσει στη Μαδρίτη κι αποφάσισε να απενεργοποιήσει το τηλέφωνο.

Η ικανότητα πίεσης του Αντόνιο Κόντε είχε ανταπόκριση μόνο στη δύναμη του Morata στο  να αντισταθεί και να πει το ναι στην επιστροφή του στη Μαδρίτη. Συζητήσεις με τον Ζιντάν και με τους διοικητικούς τον έκαναν να απορρίψει την Τσέλσι.


James και Isco αξίζουν ξεχωριστό κεφάλαιο. Ο Κολομβιανός πήγε στο Κόπα Αμέρικα πεπεισμένος να φύγει, αλλά σύντομα άλλαξε κι αποφάσισε να συνεχίσει. Στον Isco μπήκαν αμφιβολίες με την Γιούβε ως κύριο πρωταγωνιστή και με την Tottenham σε δεύτερο πλάνο. Αν είχε πει το ναι, οι προσφορές θα επισημοποιούνταν. Μια τελευταία περίπτωση είναι εκείνη του Lucas. Δεν έδωσε έδαφος για να καλέσει κανένας. Έκλεισε το τηλέφωνο.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.