News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Είναι έτοιμη αυτή η Ρεάλ Μαδρίτης για να μην κάνει μεταγραφές;

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Του Álvaro Roca

Η λευκή ομάδα τιμωρείται απ’τη FIFA

Η ηλικία ορισμένων βαρέων βαρών θα μπορούσε να’ναι ένα πρόβλημα



Είναι πλέον επίσημο. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές για τα επόμενα δύο παράθυρα μετά την ποινή της FIFA. Με την δυνατότητα της ενίσχυσης τελείως κλειστή, με το CAS ενδιάμεσα, πρέπει να δούμε το ρόστερ και τους δανεικούς παίκτες.

Αυτό το καλοκαίρι ήταν παράξενα ήσυχο στο Μπερναμπέου όπου έχει έρθει μόνο ο Morata για να ενισχύσει τους οι πρωταθλητές Ευρώπης. Ο Ζιντάν το κατέστησε σαφές: «Για να’ρθει κάποιος πρέπει να φύγει κάποιος». Τελικά δεν έφυγε κανείς απ’το Chamartin έτσι ώστε οι λευκοί αποφάσισαν να μην ενισχυθούν.

Το επιχείρημα είναι στέρεο, φυσικά. Δύο παίκτες για κάθε θέση σε όλες τις γραμμές, φαίνεται μια καλή προϋπόθεση για να μην έχει γίνει καμία τρέλα αυτό το καλοκαίρι. Η κατάκτηση δύο Champions League τα τρία τελευταία χρόνια, κάνει την εμπιστοσύνη σ’αυτό το ρόστερ τόσο μεγάλη που αποφασίστηκε να μην γίνουν μεταγραφές παρά την δεδομένη ποινή.

Ομάδα βετεράνων;

Ίσως το πρόβλημα να’ναι η ηλικία κάποιων εκ των βαρέων βαρών του ρόστερ. Τον Ιανουάριο του 2018 ο Pepe θα’ναι κοντά στα 35 κι ο Ramos κοντά στα 32. Είναι αλήθεια ότι η λευκή ομάδα έχει τους Varane, Nacho κι ακόμη και τον Vallejo (δανεικό στην Eintracht) για να πάρουν την σκυτάλη στην άμυνα, αλλά η αντικατάσταση των δύο στόπερ δεν θα’ναι εύκολη.

Οι υπόλοιπες γραμμές φαίνονται περισσότερο από ελεγχόμενες. Η άφιξη του Morata και η νεότητά του θα δώσει ανάσες στο BBC και στη μεσαία γραμμή υπάρχει ποιότητα του παρόντος και του μέλλοντος για να μην υπάρξει καμία έλλειψη. Επιπλέον, η λευκή ομάδα μπορεί να ενσωματώσει τους δανεικούς παίκτες (τους Llorente, τον Mayoral, τον Burgui και τον De Tomás), έτσι ώστε θα μπορούσαν ακόμη και να διευθετήσουν οτιδήποτε απροσδόκητο.



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.