News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Bale: "Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα πάντα"

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Του J.I. García-Ochoa

Ο Ουαλός εμφανίζεται φιλόδοξος για αυτή τη σεζόν

"Είναι σημαντικό να κερδίσουμε το πρωτάθλημα γιατί έχουμε να το κατακτήσουμε εδώ και καιρό"


Ο Gareth Bale εξέτασε την τρέχουσα κατάσταση της Ουαλίας και της Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της φούτερ «Μηδενική αρνητική ενέργεια», μια ενδυμασία της Adidas την οποία έχει σχεδιάσει προσωπικά ο λευκός ποδοσφαιριστής και παρουσίασε στο κατάστημα Foot Locker της οδού Preciados της Μαδρίτης, στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Ουαλία

«Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήταν μια εντυπωσιακή στιγμή στην καριέρα μου. Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Γράψαμε ιστορία για τη χώρα μας και τώρα θέλουμε να ξεκινήσουμε μια νέα εποχή και να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Το Mundial της Ρωσίας

«Γνωρίζουμε ότι το 58 η Ουαλία έφτασε στα προημιτελικά και θα ήταν εκπληκτικό να το κάνουμε ξανά, αλλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η πρόκριση στο Euro ήταν ένα ορόσημο, αλλά τότε είπαμε ότι δεν θέλαμε να’ταν μόνο μία φορά, αλλά να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε και σ’άλλα μεγάλα τουρνουά. Τώρα πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι για να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε».

Το ρεκόρ του Ian Rush

"Μου έχουν πει ήδη ότι μου απομένουν λίγα γκολ, αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι να έχουμε μια καλή απόδοση σε συλλογικό επίπεδο και να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε ως ομάδα. Αν όλα πάνε καλά, τα γκολ θα έρθουν φυσιολογικά".

Στόχοι

"Όταν είσαι στη Ρεάλ Μαδρίτης ονειρεύεσαι πάντα μεγάλα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να κερδίσουμε ό, τι μπορούμε, ό, τι είναι δυνατόν. Πάμε να κερδίσουμε κάθε τουρνουά που παίζουμε, Κύπελλο, la Liga και Champions League, θα πάμε για όλα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα πάντα".

Επιστροφή στο πρωτάθλημα


"Είναι σημαντικό να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, γιατί έχουμε να το κατακτήσουμε εδώ και καιρό, αλλά όντας στη Μαδρίτη θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα πάντα. Η επιστροφή της la Liga εναντίον της Οσασούνα με ενθουσιάζει πολύ. Ξέρουμε ότι θα’ναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε το ρόστερ σχεδόν έτοιμο κι αυτό είναι πολύ σημαντικό".

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.