News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ακόμα μια διαφωνία με τον Pékerman

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Της Patricia Terroba

Ο προπονητής δεν άφησε τον James να ταξιδέψει στη Μαδρίτη απ’τη Βραζιλία

Καθυστέρησε την άφιξη του «10»



Η Ρεάλ Μαδρίτης κι ο José Pékerman είναι καταδικασμένοι να μην καταλαβαίνονται. Η σχέση μεταξύ του συλλόγου και του Κολομβιανού προπονητή είναι όλο και πιο πολύπλοκη. Πάνω απ'όλα, ενώ ο δεύτερος δεν κάνει αυτό που του αναλογεί. Μάλιστα, αυτό το διάλειμμα των εθνικών χρησίμευσε μόνο για να επιδεινωθεί η κατάσταση.

Αυτή τη φορά, ο λόγος για τη σύγκρουση υπήρξε η επιστροφή του James στη Μαδρίτη. Η τελευταία αναμέτρηση μεταξύ Βραζιλίας και Κολομβίας πραγματοποιήθηκε στο Manaos, και στο λευκό club θεώρησαν ότι το ιδανικό για τον μέσο ήταν να μείνει στη Βραζιλία μετά τον αγώνα και να επιστρέψει στην πρωτεύουσα με τους συμπαίκτες του, Marcelo και Casemiro. Οι madridistas πέταξαν απ’το Σάο Πάολο και προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Barajas της Μαδρίτης στις 5:05 (ώρα Ισπανίας) σήμερα τα ξημερώματα. Μάλιστα, μπόρεσαν να προπονηθούν χαλαρά.

Αλλά ο Pékerman δεν επέτρεψε στον James να εγκαταλείψει τη συγκέντρωση της εθνικής για το ταξίδι της επιστροφής, κι ο Κολομβιανός έπρεπε να επιστρέψει στη Μπογκοτά για να πετάξει για τη Μαδρίτη. Ένα ταξίδι που καθυστέρησε την επιστροφή του James.

Το «10» προσγειώθηκε σήμερα το πρωί στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, κι ως εκ τούτου δεν μπόρεσε να προπονηθεί με την ομάδα. Θα μπορέσει να προπονηθεί μόνο αύριο στο Valdebebas πριν απ’το παιχνίδι με την Οσασούνα, κάτι που κάνει πολύ περίπλοκη τη συμμετοχή του στον αγώνα.

Όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο

Η απόφαση να μην αφήσει τον James να ταξιδέψει απ’τη Βραζιλία δεν είναι η πρώτη διαφωνία που έχει ο Pékerman με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τον Ιούνιο, ένας τραυματισμός του Κολομβιανού ήταν το έναυσμα για την κακή σχέση μεταξύ του συλλόγου και του προπονητή. Κατά τη διάρκεια του Copa América Centenario, ο Pékerman έριξε ένα βέλος στη Μαδρίτη: "Όντας μια αποκλειστική και ζωτικής σημασίας μορφή, έπρεπε να’μαστε προσεκτικοί. Το πρόβλημα είναι ότι θα μπορούσε να συμβεί και πάλι. Είναι ένας τραυματισμός που αν επιδεινωθεί απαιτεί χειρουργική επέμβαση. Η ομάδα του γνωρίζει ήδη το θέμα και σε κάποιο σημείο θα πρέπει να το κάνει".


Αυτά τα λόγια δεν έκατσαν καλά στο λευκό σύνολο, ούτε επίσης και η ανυπομονησία και η μικρή ευαισθησία που έδειξαν ένα χρόνο νωρίτερα, όταν ο James τραυματίστηκε και πάλι με την εθνική κι έμεινε σχεδόν δύο μήνες εκτός δράσης. Ως εκ τούτου, τα πράγματα χειροτέρεψαν.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.