News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Ένας παίκτης σαν τον Ramos κάνει πάντα τη διαφορά"

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

"Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ομάδα και η ομάδα μας έχει αποκτήσει βάθος", δήλωσε στην αίθουσα Τύπου.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν βρέθηκε στην αίθουσα Τύπου στο Lerkendal Stadion αφότου η ομάδα του πήρε τη νίκη στεφόμενη πρωταθλήτρια του Σούπερ Καπ Ευρώπης. Ο προπονητής - του οποίου η συνέντευξη Τύπου διακόπηκε από αρκετούς απ'τους παίκτες του, οι οποίοι μπήκαν για να γιορτάσουν τον θρίαμβο - είχε επαίνους για τον Man of the Match: «Ένας παίκτης όπως ο Sergio Ramos κάνει πάντα τη διαφορά. Του είπα να προωθηθεί λίγο περισσότερο προς το τέλος και ήταν ακριβώς εκεί που έπρεπε να'ναι».

"Έχουμε μια αρκετά μεγάλη ομάδα, αυτό είναι σίγουρο. Εάν δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε επιπλέον μεταγραφές  έχουμε τους αριθμούς στην ομάδα και υπάρχουν τέσσερις ή πέντε που δεν ήταν εδώ σήμερα. Έχουμε νεαρούς παίκτες κι άλλους που έχουν εμπειρία. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ομάδα και η ομάδα μας έχει  αποκτήσει βάθος".

Asensio

"Είχε μια ολοκληρωμένη απόδοση, δεν είχαν να κάνουν όλα με το γκολ, το οποίο από μόνο του ήταν φανταστικό. Όταν δείχνεις εμπιστοσύνη σ'ένα παίκτη κι ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Για ένα καλό τέλος χρειάζεσαι δύο καλές ομάδες και είμαι ευχαριστημένος. Πρόκειται να παραμείνει εδώ μαζί μας. Χρειάζεται να παίζει καλά και σήμερα έκανε ακριβώς αυτό".

Modric

"Έπρεπε να δώσω την αρχική μου 11άδα. Εντάχθηκε σε μας αργότερα και η απόφαση που πήρα ήταν αυτή. Δεν μπορούσε να παίξει 90 λεπτά. Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή του, αλλά σε σύγκριση με τους άλλους παίκτες είχε πιο φρέσκα πόδια, όταν μπήκε".

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.