News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά τη la Liga»

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

«Το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό, είναι η καθημερινότητά μας»

«Η Ρεάλ Σοσιεδάδ στην έδρα της είναι μια πολύ καλή ομάδα, θα’ναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε έτοιμοι», πρόσθεσε ο προπονητής.



Ικανοποιημένος με τη δουλειά που έγινε στην προετοιμασία και φιλόδοξος μπροστά στις προκλήσεις που παρουσιάζονται, ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου της Ρεάλ Μαδρίτης για ν’αναλύσει το ντεμπούτο στο πρωτάθλημα απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ: «Φτάνουμε καλά, με μια καλή προετοιμασία. Κάθε παίκτης ονειρεύεται να ξεκινήσει αυτό το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι θα’ναι μια δύσκολη χρονιά, μια χρονιά μάχης και είμαστε διατεθειμένοι να το προσπαθήσουμε».

"Πρέπει να βγούμε καλά, δυνατά. Γνωρίζουμε ότι οι αρχές των διοργανώσεων είναι σημαντικές. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο San Sebastián και είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα. Η Real Sociedad είναι μια πολύ καλή ομάδα στο σπίτι, ισχυρή. Θα’χουμε ένα πολύ περίπλοκο και δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που παίζει απ’το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ότι κι αν συμβεί".

Ικανοποιημένος με το ρόστερ

"Αν δεν φύγει κάποιος δεν μπορούν να’ρθουν άλλοι παίκτες, είναι αδύνατο. Το σημαντικό πράγμα είναι ότι είμαι χαρούμενος με αυτό το ρόστερ. Το να κάνω την ομάδα θα’ναι ένα χάος αλλά είμαι χαρούμενος με αυτό το ρόστερ. Είμαι χαρούμενος με τους παίκτες που έχω, έχουμε μια καλή ομάδα και πρέπει να το δείχνουμε κάθε φορά. Θαναι μια απαιτητική χρονιά".

Bale

"Ο Gareth είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα, το έδειξε πέρυσι. Θέλει να συνεχίσει στην ίδια γραμμή και θέλει να συνεχίσει να γράφει ιστορία μ’αυτό το μεγάλο σύλλογο. Είναι μια σημαντική χρονιά γι’αυτόν, όπως και για τους άλλους".

Αντικαταστάτης του Casemiro

"Είναι έτσι. Δεν θα τρελαθούμε μ’αυτό. Πριν υπήρχε ο Marcos Llorente που θα μπορούσε να μπει, αλλά έφυγε γιατί ήθελε να παίζει. Τώρα, με όλους τους παίκτες που έχουμε, υπάρχουν άλλοι που μπορούν να παίξουν εκεί. Μπορεί επίσης να αλλάξει το σύστημα".

Η La Liga ως στόχος

«Δεν μιλώ για πέρυσι. Τώρα αυτό που θέλουμε είναι ν’αγωνιστούμε για ό,τι βρίσκεται μπροστά μας. Αυτό το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό, είναι η καθημερινότητά μας. Έπειτα, υπάρχουν το Κύπελλο και το Champions League, αλλά το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό. Η Ατλέτικο είναι όπως η Barcelona και η Ρεάλ Μαδρίτης, μια ομάδα με την οποία θα παλεύουμε πάντα».

«Οι απαιτήσεις αυτού του συλλόγου είναι γνωστές. Ξέρω τι πρέπει να κάνουμε και πρέπει να’μαστε έτοιμοι να δώσουμε το μέγιστο, να προετοιμάσουμε τις προπονήσεις και, στη συνέχεια, το ποδόσφαιρο δεν είναι μια ακριβής επιστήμη. Η La Liga είναι ο κύριος στόχος μας γιατί είναι η διοργάνωση στην οποία θα πρέπει να’σαι πιο συνεπής, είναι η καθημερινότητα, και είναι ο στόχος».

Η κατάσταση του Κριστιάνο

«Δεν μπορώ να δώσω μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Το καλό είναι ότι Κριστιάνο είναι στο γήπεδο κι αγγίζει μπάλα, είναι ένα καλό σημάδι. Θέλει να επιστρέψει σύντομα. Είμαι ευτυχής να τον βλέπω να προπονείται. Δεν έχω σκεφτεί αν θα πάει στην εθνική του τώρα. Μετά, θα’χουμε το χρόνο να μιλήσουμε μαζί του. Αυτό που έχει σημασία είναι τα συναισθήματά του. Κόντρα στην Θέλτα είναι επίσης νωρίς για να επιστρέψει. Ας δούμε πώς εξελίσσεται».

Η εξέλιξη του Μπενζεμά

"Η περίπτωση του Karim είναι διαφορετική, έχει βγει στο γήπεδο, αλλά δεν αγγίζει μπάλα. Πρέπει να’χει χρόνο. Μίλησα μαζί του και δεν θέλω να μπει και να βγει, αλλά όταν επιστρέψει να το κάνει πραγματικά στο 100%. Η περίπτωση του Karim είναι λίγο του ισχίου και της μέσης του. Δεν μπορώ να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Μίλησα με τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές που μου το εξήγησαν και είναι αυτοί που πρέπει να μιλήσουν σε βάθος. Είναι το ισχίο και η μέση και είναι έτσι εδώ και δύο ή τρεις εβδομάδες".

Asensio

«Τις προάλλες έπαιξε κι αύριο θα δούμε ποιος θα παίξει. Είναι σημαντικός και είμαι ικανοποιημένος μαζί του. Τις προάλλες σκόραρε κι έπαιξε καλά. Είμαστε πολλοί και θα παίζουν όλοι».

Morata
"Δεν έχω μιλήσει για αριθμό γκολ μαζί του. Είμαι ο προπονητής του και μιλώ μαζί του για το τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο. Γνωρίζει καλά το σπίτι και τις αξίες του συλλόγου. Σωματικά είναι καλύτερα κάθε μέρα κι αυτό είναι καλό για μας".

Mariano


"Θα’ναι στην αποστολή. Ελπίζω ν’αποδώσει στο 100%. Είναι νέος και ξέρει τους παίκτες που βρίσκονται μπροστά του. Μένει μαζί μας και θα παλέψει για να’χει λεπτά".

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.