News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα στη Liga"

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

«Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά όλο το χρόνο κι αυτό είναι που ζητώ απ’τους παίκτες»

"Είμαι χαρούμενος μ’αυτούς τους παίκτες κι αυτό το ρόστερ", πρόσθεσε ο προπονητής.



Μετά τη νίκη ενάντια στην Stade de Reims στο Trofeo Santiago Bernabeu, ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου για ν’αναλύσει την απόδοση της ομάδας του: "Σήμερα θέλαμε να δούμε να παίζουν όλοι οι παίκτες. Έχουμε κερδίσει το παιχνίδι και τώρα δεν υπάρχουν πλέον φιλικά. Μας μένει μόνο να προετοιμάσουμε το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος και να’μαστε έτοιμοι να το παίξουμε".

"Είναι αλήθεια ότι όταν δέχεσαι τρία γκολ στο σπίτι υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν πάει όπως θα’θελες, αλλά είναι μέρος της προετοιμασίας. Δεν έχουμε δεχτεί πολλά γκολ στην προετοιμασία".

James

"Ο James είναι εδώ, είμαι χαρούμενος με το παιχνίδι του και πρόκειται να μείνει. Θα απαντάω πάντα το ίδιο, κουράστηκα να απαντάω. Η απάντησή μου δεν θ’αλλάξει".

Ρόστερ

«Θα περιμένουμε μέχρι τις 31. Δεν νομίζω ότι θα πάρουμε κάποιον παίκτη. Το ρόστερ είναι ολοκληρωμένο, αλλά μπορούν να συμβούν τα πάντα. Είμαι χαρούμενος μ’αυτό το ρόστερ και μ’αυτούς τους παίκτες κι αυτό είναι όλο».

"Αν θέλεις να βάλεις ένα ακόμα μέσο στο κέντρο είναι περίπλοκο. Ο Σεσκ είναι ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά είναι περίπλοκο. Θα’χω ένα ρόστερ στο οποίο τρεις ή τέσσερις δεν θα μπαίνουν στην αποστολή. Η προσθήκη ενός ακόμη στο κέντρο είναι περίπλοκη".

Χρήματα που δαπανώνται

"Μερικές φορές δεν είναι απαραίτητο. Ό, τι κι αν συμβεί, ελπίζω να’μαι εδώ σ’ένα χρόνο από τώρα και να πω το ίδιο. Είμαι χαρούμενος με τους παίκτες που έχω, μ’αυτούς κερδίσαμε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Αυτό που θέλω να κάνουμε όλο το χρόνο είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, επειδή τα πράγματα δεν επιτυγχάνονται μόνο επειδή πρόκειται για την Ρεάλ Μαδρίτης. Θα πρέπει να δουλέψουμε και θέλω μόνο αυτό απ’τους παίκτες".

Stade de Reims

"Έχουν κάνει ένα καλό αγώνα. Πρόκειται για μια ομάδα που θέλει να ανέβει στην Α κι έπαιξε καλά και σκόραρε τρία γκολ. Ίσως αυτό οφειλόταν επίσης σε λάθη μας, αλλά επίσης και στην επίθεσή τους".

Asensio

«Ξέρει τι θα’χει. Όλοι οι παίκτες το ξέρουν, δεν θα ξεγελάσω κανέναν. Θα προσπαθήσω να βάλω την καλύτερη δυνατή ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Τη χρειαζόμαστε για να κάνουμε μια καλή σεζόν, έχω μια σπουδαία ομάδα».

Mariano


"Θα δούμε. Αυτή τη στιγμή είναι μαζί μας. Είναι ένας παίκτης της Μαδρίτης, δεν έχει παρουσιαστεί, επειδή ήταν στην Castilla. Θα δούμε μέχρι τις 31, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μαζί μας και είναι ευχαριστημένος".

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.