News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το σημάδι του Gareth Bale ενάντια στη Real Sociedad

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Του Hugo Carrasco

Ο Ουαλός έχει σκοράρει στις τρεις επισκέψεις του στο γήπεδο των blanquiazules



Τρία γκολ σε τρεις επισκέψεις στο Anoeta. Είναι η ισορροπία του Gareth Bale στο στάδιο όπου παίζει η Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα την πρώτη αναμέτρησή της στη Liga. Το Express της Ουαλίας, έχει καταφέρει να βρει τέρμα σε κάθε επίσκεψη στο Σαν Σεμπαστιάν απ’την ένταξή του στο λευκό σύνολο.

Χωρίς να προχωρήσουμε παραπέρα, την περασμένη σεζόν, με το πρωτάθλημα να διακυβεύεται και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, ο λευκός αστέρας έσωσε τους τρεις βαθμούς για το madridista σύνολο με μια άψογη κεφαλιά στο 80ο λεπτό, από πάσα του Lucas Vázquez.

Το γκολ του βοήθησε την ομάδα του Ζιντάν να παραμείνει γαντζωμένη στη μάχη για τον τίτλο με τη Barça για ακόμα μια αγωνιστική, όταν φαίνονταν ότι ξεθώριαζε ο τίτλος.

Δεν ήταν το μοναδικό γκολ του Μπέιλ στο Donosti. Στην πρώτη του σεζόν ως madridista -το 13-2014-, σκόραρε το δεύτερο στη madridista νίκη (0-4). Ένα θεαματικό σουτ πιο μακριά απ’τα 30 μέτρα που κατέληξε στα δίχτυα.

Ένα χρόνο αργότερα, κατά τη δεύτερη αγωνιστική του 14-2015, ο Gareth διεύρυνε το προβάδισμα στο σκορ όταν στο 11ο λεπτό έκανε το 0-2 για την ομάδα του. Χρησίμευσε λίγο, καθώς το Txuri-Urdin σύνολο κατάφερε να ισοφαρίσει πριν απ’το ημίχρονο κι ανέτρεψε το σκορ κατά το δεύτερο ημίχρονο, τελειώνοντας το παιχνίδι με την εντός έδρας νίκη μ’ενα πειστικό 4-2.


Το 11 των λευκών θα πατήσει και πάλι στο χόρτο ενός απ’τα στάδια φυλαχτά του, με τον στόχο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τρεις βαθμούς και, αν είναι δυνατόν, μ’ένα ακόμα γκολ στο λογαριασμό του. Επιπλέον, χωρίς τον Κριστιάνο, θα’ναι υπεύθυνος να φέρει τα γαλόνια στην επίθεση της ομάδας του Ζιντάν και θα’χει την ευθύνη να οδηγήσει τους δικούς του στη νίκη σε μια δύσκολη έδρα στην οποία, τον τελευταίο καιρό, οι μεγάλοι υποφέρουν.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.