News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στόπερ δικαιωματικά

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Της Patricia Terroba

Ο Varane αξιοποιεί την απουσία του Pepe για να εγκατασταθεί στο κέντρο της άμυνας

Είναι πεπεισμένος ότι αυτή θα’ναι η χρονιά του



Ο Raphael Varane έδειξε απέναντι στη Σοσιεδάδ ότι δεν συμβιβάζεται με το να συνεχίσει να φορά τη λευκή φανέλα, αλλά ότι ο στόχος του αυτή τη σεζόν είναι να βρει μια θέση στην αρχική ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Στο Anoeta άρχισε να λάμπει. Πολύ ισχυρότερος στην άμυνα από ό, τι στο παρελθόν, κι έδωσε ακόμη και μια πολύ μεγάλη κι ακριβή πάσα στον Asensio για να κάνει το 0-2, ο στόπερ κατέπληξε όλον τον madridismo στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν.

Ο Γάλλος παίκτης έχει την απουσία του Pepe -που επέστρεψε απ’τις διακοπές αργότερα απ’τους υπόλοιπους συμπαίκτες του- κατά τη διάρκεια αυτών των πρώτων αγωνιστικών, και δεν σκοπεύει να χάσει την ευκαιρία να μπορέσει να προσπεράσει τον Πορτογάλο στα σχέδια του Zizou.

Το καλύτερο είναι μπροστά

Ο Varane ήταν αυτό το καλοκαίρι ένα απ’τα ονόματα στον κατάλογο των πιθανών εξόδων απ’τον σύλλογο. Την περασμένη σεζόν, τα μυϊκά προβλήματα και η εδραίωση στο κέντρο της άμυνας του ζευγαριού Ramos-Pepe δεν του επέτρεψαν να παίξει όλα τα λεπτά που θα’θελε. Ακόμη, ένας τραυματισμός στον δικέφαλο άφησε τον Varane έξω απ’τον τελικό του Champions League κι απ’το Euro.

Ως εκ τούτου, κατά την έναρξη των μεταγραφών, πολλά σωματεία ενδιαφέρονταν για τον Γάλλο στόπερ, ο οποίος δεν απολάμβανε την καλύτερη στιγμή του στο λευκό σύνολο. Αλλά ο Ζιντάν τον υπολόγιζε: "Μίλησα με το club και με τον Ζινεντίν Ζιντάν κι αποφάσισα να μείνω. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσω να βελτιώνομαι εδώ κι ότι το καλύτερο είναι μπροστά", δήλωσε ο Γάλλος.


Ο Varane αντιμετωπίζει τώρα την πέμπτη σεζόν του στην Ρεάλ Μαδρίτης, και το κάνει με περισσότερο ενθουσιασμό από ποτέ, πεπεισμένος ότι φέτος μπορεί να γίνει ένας σταθερός του Zizou στο κέντρο της άμυνας του λευκού συνόλου.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.