News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Sergio Díaz, ο Παραγουανός Kun γοητεύει ήδη

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Της Patricia Terroba

Ο Solari είναι ευχαριστημένος με τον επιθετικό



Ο Sergio Díaz αποδεικνύεται ότι είναι η τέλεια ενίσχυση της Castilla για αυτή τη σεζόν. Ο Παραγουανός δεν έχει χρειαστεί ούτε ένα μήνα για να γοητεύσει το λευκό club και να καταστήσει σαφές ότι έχει έρθει στην πρωτεύουσα για να’ναι ο ηγέτης της cantera.

Στις 6 Ιουλίου, η MARCA υποδέχτηκε τον νεαρό επιθετικό στο αεροδρόμιο Adolfo Suárez-Barajas, κι αφού πέρασε την ιατρική εξέταση εντάχθηκε στην περιοδεία της προετοιμασίας με την πρώτη ομάδα. Ένα όνειρο για τον Παραγουανό Kun, το οποίο απόλαυσε υπό τις εντολές του Ζιντάν κι εκμεταλλεύτηκε κάθε λεπτό με τα αστέρια της Μαδρίτης.

Ο Díaz προπονήθηκε στις ΗΠΑ για μόλις 10 ημέρες, αρκετός χρόνος για ν’αρχίσει να ξεχωρίζει. Ο Γάλλος προπονητής μπόρεσε να δει πως ξεδιπλώνονταν μπροστά στ’αστέρια της πρώτης ομάδας. Και, επίσης, μπροστά στον ίδιο τον Zizou, ο οποίος αποφάσισε να ανταμείψει τη δουλειά του με λίγα λεπτά σε ένα απ’τα τρία φιλικά. Εναντίον της Τσέλσι, ο Sergio Díaz έκανε το ντεμπούτο του με τη λευκή φανέλα στο 63ο λεπτό, αντικαθιστώντας τον Morata.

Ωστόσο, η πραγματική πρεμιέρα του έγινε στις 6 Αυγούστου με την Castilla. Ενάντια στην Ουέσκα, ο Παραγουανός μπόρεσε να δείξει την ποιότητά του με ορισμένες τεχνικές λεπτομέρειες. Όπως συνέβη τέσσερις ημέρες πριν στην Μέριδα. Δεν πήρε τη νίκη με τη λευκή ομάδα, αλλά έχει πείσει ήδη τον Solari.

Για τη δεύτερη νίκη

Η Castilla δεν είχε την καλύτερη εκκίνηση σ’αυτή τη σεζόν. Απ’τα τέσσερα φιλικά που έχει παίξει, έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο ένα.


Σήμερα (20.00) έχει την ευκαιρία ενάντια στη Βαγιαδολίδ Β να βελτιώσει τις επιδόσεις της. Δεν είναι μόνο ο Sergio Díaz που μπορεί να συνεχίσει να πείθει τον Αργεντινό προπονητή ότι αξίζει μια θέση στην ομάδα. Είναι, επίσης, η σειρά του Pajarito Valverde, μία ακόμα απ’τις μεταγραφές της θυγατρικής. Ο Ουρουγουανός έχει κάνει ήδη ντεμπούτο με την Castilla: έπαιξε το δεύτερο μισό εναντίον της Ουέσκα κι ενάντια στην Μέριδα. Σήμερα, όμως, μπορεί να επιβεβαιώσει αυτό που σκέφτονται ήδη στο λευκό club: «Με τον Federico Valverde, έχουμε υπογράψει έναν πραγματικό αστέρα».

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.