News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Προσέγγιση μεταξύ Μαδρίτης κι Ομοσπονδίας

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Του José Félix Díaz

Το Λευκό club θέλει να εξομαλύνει τις σχέσεις και στο Μονακό υπήρξε ήδη η πρώτη επαφή

Στο club πιστεύουν ότι δεν αντιμετωπίζονται με τα ίδια μέτρα με τους άλλους



Η σκηνή συνέβη στο Μονακό λίγο μετά την πρόσφατη κλήρωση για την φάση των ομίλων του Champions League και μεταξύ των διαφόρων συναντήσεων στο Πριγκιπάτο, κατά την περασμένη εβδομάδα, με τους ηγέτες της UEFA και τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης. Στη μια πλευρά ο Ángel Maria Villar, πρόεδρος της Ομοσπονδίας και φιλοδοξώντας στα πάντα. Στην άλλη, ο Pedro Lopez Jiménez, τρίτος αντιπρόεδρος και υπεύθυνος άνθρωπος για τις σχέσεις με τα διάφορα επίπεδα μέσα στο λευκό διοικητικό συμβούλιο.

Στο τραπέζι, κατά τη διάρκεια των 30 λεπτών που διήρκεσε η συνάντηση, να κλείσει το χάσμα ανάμεσα στο Μπερναμπέου και στην Ομοσπονδία και να προσπαθήσουν να εξομαλύνουν μια σχέση που μόλις που έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια, λόγω πολύ διαφορετικών κριτηρίων στη διαχείριση και το οποίο έχει ως αποτέλεσμα, να μην έχει παίξει η εθνική στο λευκό γήπεδο απ’το Φεβρουάριο του 2011 και η διοργάνωση ενός τελικού Κυπέλλου να’ναι κάτι περισσότερο από μια χίμαιρα.

Στο βάθος, ζητήματα ανταγωνισμού, που είναι πραγματικά αυτά που απασχολούν τους οπαδούς της madridista οντότητας. Κι αυτό γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης έχει χάσει βάρος εντός της Ομοσπονδίας και, κατά συνέπεια, σκέφτονται ότι το λευκό club δεν αντιμετωπίζεται όπως οι άλλες ομάδες (ποινές, διαιτησίες κι άλλου είδους αποφάσεις που σχετίζονται με την καθημερινότητα του ανταγωνισμού), ιδιαίτερα σε σύγκριση με τη Barcelona. Έτσι πιστεύουν κι απ’το Bernabeu προτίθενται να τελειώσουν μ’αυτό.


Ρεάλ Μαδρίτης κι Ομοσπονδία υπήρξαν δύο οντότητες που κατά τα τελευταία έξι χρόνια μόλις που καταλαβαίνονται. Ούτε ο διορισμός του Florentino Perez ως διοικητικός του Villar το 2007 δεν χρησίμευσε στην εξομάλυνση μιας σχέσης που κρατήθηκε ζωντανή λόγω της επικοινωνίας που υπήρχε μεταξύ του José Ángel Sánchez, εταιρικού γενικού διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης, και του Jorge Perez, γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας κι ο οποίος έχει απομακρυνθεί απ’τα πάντα από τότε που αποφάσισε να παλέψει για την προεδρία της Ομοσπονδίας.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.