News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane ποντάρει στον Isco

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Της Patricia Terroba

Ο Γάλλος δεν εξετάζει την αναχώρησή του

Ο Zizou έχει δείξει ότι τον εμπιστεύεται μπροστά απ’τον James



Ο Ζιντάν δεν έχει καμία αμφιβολία: ο Isco μένει. Κι όχι μόνο θα παραμείνει παίκτης της ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν, αλλά κι επιπλέον ο Γάλλος προπονητής εμπιστεύεται τον Malagueño και θα του δώσει μια ευκαιρία να παλέψει για να γίνει ένας απ’τους βασικούς παίκτες του πρότζεκτ.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ο Γάλλος έχει αποδείξει ότι ποντάρει σ'αυτόν μπροστά απ’τον James. Στο πρώτο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν, τον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ στις 9 Αυγούστου, ο Zizou τον συμπεριέλαβε στην βασική 11άδα στη Νορβηγία, ενώ ο Κολομβιανός βγήκε στο γήπεδο στο 73ο λεπτό.

Κι αυτό γιατί ο Ζιντάν είναι ικανοποιημένος με τον Isco. Αναγνωρίζει τον επαγγελματισμό του και, φυσικά, την ποιότητά του. Ο malagueño είναι για τον Γάλλο ένας υποδειγματικός παίκτης: δίνει τα πάντα στο γήπεδο, όταν έχει την ευκαιρία να παίξει λεπτά, και στον πάγκο δέχεται το ρόλο του, του αναπληρωματικού, χωρίς προβλήματα. Επιπλέον, η αφοσίωσή του έχει ήδη ανακλαστεί στην εποχή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, κι αυτό γιατί ο μέσος μόλις που έχει τραυματιστεί απ’την ένταξή στο λευκό club το 2013.

Ο Γάλλος προπονητής το είχε ήδη καταστήσει σαφές σε μια εκδήλωση στο Τορίνο μέρες μετά την κατάκτηση του Ενδέκατου: «Ο Isco είναι παίκτης μας, είναι της Ρεάλ Μαδρίτης. Και δεν φεύγει». Ο Ζιντάν δεν εξετάζει την αναχώρησή του κι έχει αποδείξει ότι τον υπολογίζει.

Η τέλεια εναλλακτική λύση

Παρά το γεγονός ότι, απ’την άφιξή του, ο Isco δεν είχε την ετικέτα του αδιαφιλονίκητου βασικού, ο malagueño ήταν πάντα μια απ’τις καλύτερες επιλογές πρώτα για τον Αντσελότι, και τώρα για τον Ζιντάν.

Η εμπιστοσύνη που μεταδίδει στους προπονητές τον οδήγησε να συγκεντρώσει 150 παιχνίδια σε τρεις περιόδους κατά τις οποίες έχει φορέσει τη λευκή φανέλα. Έχει συμμετάσχει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι από τότε που προσγειώθηκε στη Μαδρίτη κατά την σεζόν 2013-14. Και στα σημαντικά παιχνίδια, είναι πάντα ο Isco. Μπήκε στο 59' στη Λισαβόνα, αντικατέστησε τον Kroos στο 72ο λεπτό στο Μιλάνο, κι έχει δει μόνο ένα Clásico απ’τον πάγκο. Λόγω τεχνικής απόφασης, έχει χάσει μόνο 17 παιχνίδια απ’το 2013.


Όποτε ο Carlo ή Zizou είχαν κάποια αμφιβολία, ο Isco αποδείχθηκε ότι ήταν η τέλεια εναλλακτική λύση. Τώρα, ο Ζιντάν το’χει ξεκάθαρο: ο Isco μένει στη Μαδρίτη.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.