News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane πείθει τους Nacho και Kovacic να συνεχίσουν

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Οι δύο τους εξέταζαν να φύγουν για'χουν περισσότερα λεπτά

79 επίσημα παιχνίδια έχει παίξει ο Nacho στις τρεις τελευταίες σεζόν

155 λεπτά έχει παίξει ο Kovacic κατά τη διάρκεια της περιοδείας σε Καναδά και ΗΠΑ

Του J. I. García-Ochoa
    
   
Nacho και Kovacic υπήρξαν δύο απ'τους παίκτες της Real Madrid που βγήκαν πιο ενισχυμένοι απ'την περιοδεία σε Καναδά και ΗΠΑ. Οι δύο παίκτες άρχισαν την προετοιμασία με πολλές αμφιβολίες σχετικά με την παραμονή τους στη λευκή ομάδα κι έχουν επιστρέψει πεπεισμένοι ότι μπορούν να'ναι πολύ σημαντικοί παίκτες αυτή τη σεζόν. Εκτός αλλαγής στην πορεία, αναπάντεχης αυτήν την στιγμή στη Real Madrid, θα'ναι οι κάτοχοι των '6' και '16'.

Ήταν ο Zinedine Zidane αυτός που τους έχει πείσει να συνεχίσουν στη Real Madrid. Δεν τους υποσχέθηκε θέση βασικού, που είναι αδύνατο, αλλά τους έκανε να δουν ότι έχουν ένα πρωταγωνιστικό ρόλο κατά τη διάρκεια της σεζόν κι ότι χωρίς παίκτες όπως αυτούς είναι "αδύνατη" η κατάκτηση τίτλων. Ο Γάλλος προπονητής μόχθησε κατά τη διάρκεια της περιοδείας να'χει ικανοποιημένους τους δύο παίκτες τους οποίους θεωρεί θεμελιώδεις λόγω της απόδοσής τους και της στάσης τους στην καθημερινότητα.

Για τον Zidane, ο Nacho έχει σταματήσει να'ναι ένας συμπληρωματικός παίκτης των καλύτερων στόπερ της la Liga. Τον έπληξε ο ανταγωνισμός με τρεις γίγαντες όπως οι Pepe, Ramos και Varane, αλλά για τον Γάλλο, ο canterano είναι ένας αμυντικός πλήρης εγγύησης. Ως εκ τούτου τον έχει ανακηρύξει αδιαπραγμάτευτο.

Με τον Kovacic ο Zidane έπρεπε να κάνει επίσης θεραπεία. Ο 22χρονος μέσος, σκέφτονταν ότι το καλύτερο για το μέλλον του ήταν να φύγει δανεικός για να παίζει τακτικά, αλλά ο Γάλλος τεχνικός τον έκανε να δει ότι φέτος θα'χει έναν σημαντικό ρόλο. Και μάλιστα, μετά από μια προετοιμασία στην οποία ο Κροάτης υπήρξε έξοχος, κάνοντας τον Zizou ν'αμφιβάλει για το αν είναι απαραίτητο ν'αποκτηθεί ένας άλλος μέσος. Ο Kovacic έχει αποδώσει σ'ένα εξαιρετικό επίπεδο κι ο προπονητής της Madrid πιστεύει ότι μπορεί να'ναι η έκπληξη της σεζόν.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.