News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Morata απελευθερώνεται

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Του Santiago Siguero

Πρώτο γκολ σε επίσημο αγώνα μετά την επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης



Ο Álvaro Morata έπρεπε να τελειώσει πιο ικανοποιημένος μετά το παιχνίδι του Anoeta, αλλά μετά από όλα οι επιθετικοί τρέφονται με γκολ. Ο canterano, εκ νέου στην επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης λόγω των απουσιών των Κριστιάνο και Μπενζεμά, έλαβε βιταμίνες για να ενισχύσει την αυτοεκτίμησή του με το πρώτο γκολ σε επίσημο αγώνα απ’την επιστροφή στο κλαμπ. Ο Μαδριλένος επιθετικός το πανηγύρισε με οργή. Απελευθερώθηκε.


Ο διεθνής έκανε ένα ακόμα καλό παιχνίδι. Ο Ζιντάν κατέληξε ευχαριστημένος με τη δουλειά του κι αυτός μ’ένα χαμόγελο μετά το γκολ που άνοιξε το σκορ για τη Μαδρίτη. Ένα γκολ έμβολο για να ολοκληρώσει μια ενέργεια στην οποία ο Asensio δεν ήταν εύστοχος. Ο Morata δεν συγχώρεσε. Λίγα λεπτά αργότερα, μετά από μια θεσπέσια πάσα του Kroos, ο canterano ξεδίπλωσε τη δύναμή του ενάντια στον Cabral και βγήκε μόνος μπροστά απ’τον Sergio. Το τελείωμα με το εξωτερικό πήγε στο δοκάρι με τον τερματοφύλακα ήδη νικημένο. Θα μπορούσε να αλλάξει την εξέλιξη του αγώνα, επειδή λίγο μετά η Θέλτα ισοφάρισε. Ο Morata, όπως και στον αγώνα του Σαν Σεμπαστιάν, αντικαταστάθηκε στο 75. Η προσπάθειά του υπήρξε τεράστια. Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο ξεκινά η πίεση, ο ίδιος που έδιωξε την ένταση με το πρώτο του γκολ στη Laliga.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.