News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Marcos Llorente κατευθύνεται στην Alavés

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Του J. I. García-Ochoa

Ο madridista canterano θα φύγει δανεικός πριν το Σάββατο


Ο Marcos Llorente θ'αφήσει την πειθαρχία της Ρεάλ Μαδρίτης για να πάει στην Alaves τις επόμενες ώρες. Το λευκό club έχει καταλήξει σε συμφωνία με το blanquiazul για να κλείσει έναν δανεισμό για μια σεζόν, έτσι ώστε ο παίκτης θα επιστρέψει στη madridista πειθαρχία το επόμενο καλοκαίρι.

Μπροστά στην πιθανότητα η ποινή της FIFA να επισημοποιηθεί το Σάββατο στις 13 Αυγούστου, η Μαδρίτη θα κλείσει την έξοδο του μέσου τις επόμενες μέρες, χωρίς να αποκλείεται ότι θα συμβεί και σήμερα. Ο παίκτης, ο οποίος αρχικά ήθελε να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει δώσει επίσης το ΟΚ στην αναχώρησή του μετά την τελευταία συνομιλία που είχε με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο προπονητής έχει καταλήξει ευχαριστημένος με την προετοιμασία που έχει κάνει ο canterano ακόμα κι έφτασε να εξετάζει να συνεχίσει στην λευκή ομάδα, αλλά η πολυκοσμία που υπάρχει στη μεσαία γραμμή κατέληξε να κρατήσει πίσω τον τεχνικό. Αυτό κατέστησε σαφές στον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος κατέληξε να δει ότι με τους Casemiro, Kroos, Modric, Kovacic, Asensio,  James και Isco -κάποιος απ'τους δύο τελευταίους μπορεί επίσης να φύγει- επρόκειτο να'ταν δύσκολο ν'απολαύσει λεπτά τακτικά.

Ωστόσο, το ταξίδι του Marcos Llorente θα'ναι μετ'επιστροφής, καθώς στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι πεπεισμένοι ότι σ'αυτόν τον παίκτη έχουν ένα μέσο επίπεδου για να καταλάβει το κέντρο της λευκής ομάδας στο μέλλον.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.