News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Keylor Navas ξεπερνά την πρώτη μεγάλη δοκιμασία του

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Του J. I. García-Ochoa

Η πιο πρόσφατη μαγνητική τομογραφία δείχνει ότι έχει πλέον αναρρώσει απ’τον τραυματισμό και δουλεύει πλέον με το εγχειρισμένο πόδι

Αναμένεται ο τερματοφύλακας να’ναι στο 100% τον Σεπτέμβριο

Ο Ζιντάν δεν θέλει να ρισκάρει και δεν θα πιέσει κανέναν παίκτη που δεν είναι έτοιμος ν’ανταγωνιστεί

9 Ιουνίου η ημερομηνία κατά την οποία εγχειρίστηκε ο Keylor

45 παιχνίδια έπαιξε την περασμένη σεζόν, έχοντας δεχτεί μόνο 31 γκολ



Ο Keylor Navas ολοκληρώνει την προετοιμασία του για να επιστρέψει κάτω απ’τα γκολπόστ της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή την εβδομάδα έκανε μία μαγνητική τομογραφία, η οποία επιβεβαίωσε τα καλά συναισθήματα που είχε ο τερματοφύλακας κατά τη διάρκεια της περιοδείας: ο τραυματισμός είναι παρελθόν. Οι εικόνες, οι οποίες έχουν επανεξεταστεί σχολαστικά απ’τον Δρ Van Dijk, τον χειρούργο που τον εγχείρησε στις 9 Ιουνίου, δείχνουν ότι τόσο ο αχίλλειος τένοντας όσο και το οστό είναι απόλυτα έτοιμα για να δουλέψει κανονικά.

Ξεπερνώντας την τελευταία δοκιμή, στον Keylor απομένει μόνο να ετοιμαστεί για να επιστρέψει στα γήπεδα. Την περασμένη Τετάρτη ξεκίνησε τρέξιμο και δουλειά στο τέρμα πιέζοντας το τραυματισμένο πόδι και δεν αισθάνθηκε καμία ενόχληση, επιβεβαιώνοντας αυτό που έδειξαν οι τελευταίες ιατρικές εξετάσεις.

Με το ΟΚ των γιατρών, ο Navas ανυπομονεί να παίξει και πάλι, αν κι όλα δείχνουν ότι θα πρέπει να περιμένει μέχρι τον Σεπτέμβριο. Οι γιατροί -τόσο ο van Dijk όσο κι ο Δρ Olmo- προτιμούν να επιστρέψει όταν θα’ναι στο εκατό τοις εκατό, και γι’αυτό συνιστούν στον  Ζιντάν να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή μέχρι να περάσουν τα δύο πρώτα παιχνίδια της Liga και το πρώτο διεθνές διάλειμμα .

Ο Ζιντάν δεν θέλει εκπλήξεις

Η ιδέα με τον Keylor είναι να ακολουθήσει ένα ίδιο πρόγραμμα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πιθανότατα θα επανέλθει στην τρίτη αγωνιστική, όσο κι αν ο Πορτογάλος έχει στόχο να επιστρέψει την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Αλλά με τον Ζιντάν στον πάγκο, μηδενικό ρίσκο, ιδιαίτερα σ’αυτό το στάδιο της σεζόν.

Κλειδί ο Pintus

Το τεχνικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν ενδιαφέρεται πολύ για την φυσική προετοιμασία, ως εκ τούτου έχει προσληφθεί ο Antonio Pintus, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος για να’ναι οι παίκτες σε άριστη κατάσταση όλη τη σεζόν. Τόσο το Νοέμβριο, όσο και τον Μάιο, όταν κρίνονται οι τίτλοι. Ως εκ τούτου, δεν θα ζορίσουν τους Cristiano και Keylor, όπως δεν το έκαναν με την επιστροφή των διεθνών.


Ζιντάν και Pintus ήταν αυτοί που αποφάσισαν να μείνουν στη Μαδρίτη οι Kroos και Bale και να μην ταξιδέψουν στη Νορβηγία, ακόμη κι αν οι παίκτες έλεγαν ότι ήταν έτοιμοι να παίξουν. Κι επίσης, αυτοί που επέλεξαν να δώσουν θέση στην 11άδα στους Asensio και Kovacic αντί για άλλους παίκτες με περισσότερο βάρος, όπως οι James και Modric. "Δεν θα πιέσουμε κανέναν τον Αύγουστο", είπε ο Ζιντάν κατά τη διάρκεια της περιοδείας, λέξη που θα τηρηθεί κατά γράμμα.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.