News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο James προσκολλάται στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Florentino ονειρεύεται να εισπράξει

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Του Alonso Castilla

Το αβέβαιο μέλλον του Κολομβιανού

Προσκολλάται σφικτά στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά εφόσον έρθει ένας σύλλογος με μια καλή προσφορά, ο Florentino Perez θα δώσει σχεδόν σίγουρα την ευλογία του για την πώληση του James



Η προετοιμασία φάνηκε ζωτικής σημασίας για έναν παίκτη που τον τελευταίο χρόνο έχει πέσει μερικές βαθμίδες φτάνοντας να μετατραπεί σ’έναν παίκτη χωρίς πρωταγωνιστικό ρόλο. Η πραγματικότητα είναι ότι ο James Rodríguez δεν έχει κάνει σ’αυτές τις τελευταίες εβδομάδες αυτό το αναμενόμενο βήμα προς τα εμπρός που αναμενόταν και η μοίρα του παραμένει στον αέρα, αν και δημοσίως όλες οι δηλώσεις που βγαίνουν απ’τη δομή του λευκού club κατευθύνονται προς άλλη μεριά. Αντέχει και θέλει να συνεχίσει εκεί όπου είναι. Το μέλλον -άμεσα- θα δείξει αν θα τα καταφέρει. Στον εκτελεστικό τομέα, αντίθετα, περιμένουν εξελίξεις.

Ο παίκτης αρνείται να αλλάξει σύλλογο. Ο James θέλει να συνεχίσει στα λευκά. Προσκολλάται στην Ρεάλ Μαδρίτης, σχεδόν σαν ένα θέμα υπερηφάνειας, για ν’αποδείξει, όπως το έκανε στην πρώτη του σεζόν στο λευκό ίδρυμα, ότι έχει χώρο με το παραπάνω στο ρόστερ του Ζιντάν. «Ο James πρόκειται να μείνει εδώ», είπε πριν από λίγες ημέρες ο Γάλλος προπονητής, κάπως ενοχλημένος που πρέπει να απαντά στην ίδια ερώτηση ξανά και ξανά. Ο Νοτιαμερικανός γνωρίζει ότι το σενάριο δεν είναι το καλύτερο, αλλά αρνείται να πετάξει πετσέτα.

Η τιμή αγοράς του James έχει μειωθεί αξιοσημείωτα κατά το τελευταίο έτος, κάτι το οποίο είναι πάντοτε παρόν στα γραφεία του Santiago Bernabeu. Η Ρεάλ Μαδρίτης ,τώρα, μπορεί να ανακτήσει το μεγαλύτερο μέρος της επένδυσης που έκανε όταν αγόρασε τον παίκτη. Η Μονακό εισέπραξε πριν από δύο χρόνια περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ απ’την πώληση του πρώτου σκόρερ του πρόσφατου Mundial της Βραζιλίας. Αυτή τη στιγμή θα’χει καλή πώληση, ενώ εάν η πορεία του εξακολουθεί να’ναι προς τα κάτω, σε κάποια φάση θα’ναι αδύνατο να προσπαθήσει να ανακτήσει το μεγαλύτερο μέρος του ποσού που πλήρωσε.



Η έκρηξη του Asensio

Ο Κολομβιανός, όπως μπόρεσε να διαπιστωθεί την Κυριακή στο Anoeta, έχει χάσει πολύ βάρος στην ομάδα, όντας η τρίτη και τελευταία αλλαγή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, πίσω απ’τους Isco και Lucas Vázquez. Κι αυτό με τους Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο να’ναι σε περίοδο αποκατάστασης απ’τους σχετικούς τραυματισμούς τους. Όταν θα’ναι έτοιμοι, θα χάσει περισσότερες θέσεις. Σα να μην έφτανε αυτό, η αστρική εμφάνιση του Marco Asensio περιπλέκει περισσότερο τη ζωή του James, ο οποίος διατρέχει τον κίνδυνο να μείνει χωρίς λεπτά περισσότερες από μία φορές.

Το Σαββατοκύριακο, η Sunday Express ενημέρωσε σχετικά με το ενδιαφέρον της Τσέλσι για την απόκτηση του μέσου. Το βρετανικό μέσο μίλησε για μια προσφορά σχεδόν 70 εκατομμυρίων €. Η πραγματικότητα είναι ότι οι μεγάλες ομάδες της Premier League γνωρίζουν εδώ και μήνες, επειδή είχαν ενημερωθεί προσωπικά απ’τον πράκτορά του, ότι η κατάσταση του James στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι καθόλου σαφής.



Αμυντικός μέσος

Εδώ και μήνες το όνομα του James έχει κοινοποιηθεί σε εκτελεστικές περιοχές διαφόρων βρετανικών συλλόγων, όπως επίσης και στο εσωτερικό της Παρί Σεν Ζερμέν. Κανένας απ’αυτούς δεν εξέταζε να επενδύσει τόσα εκατομμύρια σ’έναν παίκτη που έχει πάρει την κατηφόρα. Είναι γνωστό ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κλείνει μια πώληση, όσο κι αν ο Ζιντάν έχει κλείσει δημοσίως την πόρτα με λόγια. Ο παίκτης είπε στο «Caracol TV», πριν από μερικές εβδομάδες ότι «ελπίζω να παίξω περισσότερο την επόμενη σεζόν», κάτι το οποίο φαίνεται πολύ περίπλοκο βλέποντας τα πράγματα.


Μ’ένα βαθύ ρόστερ όσον αφορά τους παίκτες, ο προπονητής θα’ταν πιο ήσυχος, αν είχε έναν αμυντικό μέσο για να παίξει μπροστά απ’την άμυνα. Με τον Pogba αποκλεισμένο, είχε άμεσες επαφές με τη Newcastle του Rafa Benitez για να πάρει τον Sissoko. Ωστόσο, η τιμή του Γάλλου μέσου -41.000.000 €- θεωρήθηκε εξωφρενική κι έτσι το θέμα διευθετήθηκε. Ο Florentino Perez, μπροστά στην απόδοση που πρόσφερε η ομάδα κατά την έναρξη είναι ήρεμος μπροστά στην νέα σεζόν. Μόνο ο James θα τον αναγκάσει να πάρει αποφάσεις...

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.