News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο James προσκολλάται στη Μαδρίτη

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Του David G. Medina

Το «10» παραμένει προσηλωμένο στην επιτυχία στα λευκά, όπως κατέστησε σαφές ενάντια στη Θέλτα



Τρία επίσημα παιχνίδια, τρεις φορές αναπληρωματικός. Αυτό είναι το ισοζύγιο που μπορεί να κάνει ο James Rodríguez για την εκκίνηση του στη σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή είναι η ψυχρή ανάλυση, χωρίς να εμβαθύνουμε σε μια κατάσταση που έζησε το Σάββατο, όπως κάθε καλή σαπουνόπερα, η πολλοστή στροφή στην ιστορία του καλοκαιριού.

Κι αυτό γιατί ο Κολομβιανός έκανε μία απ’τις καλύτερες εμφανίσεις του από τότε που βρίσκεται ο Ζιντάν στον πάγκο. Ο στόχος του James, ξεκάθαρα, είναι να κρατήσει μια θέση στο ρόστερ. Κάτι που θα ξέρουμε αν είναι τελικά δικό του σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Όπως φάνηκε, η είσοδός του στο γήπεδο ενάντια στην Θέλτα στο 68ο λεπτό ήταν κλειδί έτσι ώστε η ομάδα του Chamartin να πάρει τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα στην έδρα της. Συνδεδεμένος απ’τη στιγμή που μπήκε για να αντικαταστήσει τον Modric, το «10» έκλεψε τη μπάλα που κατέληξε στο αποφασιστικό γκολ του Kroos.

Μόλις 22 λεπτά του ήταν αρκετά για να δείξει στο χόρτο τις προθέσεις τις οποίες δεν διστάζει να αναφέρει ιδιωτικά στο πιο στενό του περιβάλλον: "Θέλω να μείνω στη Μαδρίτη για να πετύχω", δεν σταματά να επαναλαμβάνει ο πρώην της Μονακό, καθώς γνωρίζει το τεράστιο ταλέντο του.

Και ποιος καλύτερος τρόπος να το κάνει, απ’το γήπεδο, φορώντας τα κοντά και βγάζοντας βόλτα το αριστερό που άφησε τόσα πολλά στόματα ανοιχτά, από θαυμασμό, στην πρώτη του σεζόν στα λευκά. Αυτό το ταλέντο που έκανε να ξεχαστεί, και δεν είναι εύκολο, η τιμή των 75.000.000 €. Αυτά τα στόματα, είναι επίσης αλήθεια, που δεν σταμάτησαν να τον υποδεικνύουν λόγω των φτωχών επιδόσεών του πέρυσι, όταν κατέληξε αιώνιος αναπληρωματικός τόσο με τον Μπενίτεθ όσο και με τον ίδιο τον Zizou. Μέχρι και το Μπερναμπέου τον αποδοκίμασε σε κάποιες απ’τις φτωχές εμφανίσεις του.

Αλλά επιστρέφουμε στο παρόν. Αυτό στο οποίο ο James μαζεύει παραμονές στον πάγκο στον απόηχο ενός αξιόλογου Marco Asensio, που του έχει αρπάξει τη θέση από τότε που ήρθε στην προετοιμασία για να βρει μια θέση στο λευκό ρόστερ.

Ανάκτηση της καλύτερης εκδοχής του

Το παρόν περνά μέσα από τρεις ημέρες, από 72 ώρες, που θα σηματοδοτήσουν το μέλλον του James Rodríguez στην Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ο χρόνος που απομένει πριν απ’το κλείσιμο της αγοράς και για να γίνει γνωστό, οριστικά πλέον, αν ο James θα συνεχίσει στο Chamartin. Ο Ζιντάν, μετά τον αγώνα εναντίον της Θέλτα, το κατέστησε σαφές: "Ο James μένει". Και τ’αποδυτήρια μίλησαν μέσω του Lucas Vázquez: «Πιστεύω ότι δεν θα’ναι το τελευταίο παιχνίδι του James στη Μαδρίτη». Όλοι φαίνεται να υπολογίζουν τον Κολομβιανό, αλλά η τελευταία λέξη θα’ναι δική του, αποφασισμένος όπως είναι να συνεχίσει στη Μαδρίτη.

Εν τω μεταξύ, το 10 είναι αποφασισμένο να αντιστρέψει την κατάστασή του μέσα στο λευκό ρόστερ. Η κατάσταση, είναι αλήθεια, δεν είναι καθόλου απλή. Με το BBC ακλόνητο, όταν επιστρέψουν Κριστιάνο και Μπενζεμά απ’τους τραυματισμούς τους, ο Κολομβιανός θα πρέπει να παλέψει για μια θέση με μερικούς παίκτες.


Σ’εκείνους που ήταν ήδη το περασμένο έτος (Isco και Lucas Vázquez), προστίθεται τώρα ο Asensio. Η άλλη επιλογή είναι να βρει μια θέση στην τριάδα της μεσαίας γραμμής. Με τον Casemiro σταθερό ως αμυντικό χαφ, οι δύο άλλες θέσεις που μπορούν να φιλοξενήσουν το 10 έχουν ιδιοκτήτες τους Kroos και Modric. Ο Kovacic είναι μια άλλη επιλογή που δεν θα το κάνει εύκολο σ’έναν James ο οποίος το Σάββατο άρχισε να κερδίζει την παραμονή του με μια καλή απόδοση ενάντια στην Θέλτα. Τώρα πρέπει να πάει στη χώρα του, την Κολομβία, όπου οι αμφιβολίες είναι έπαινοι και κανείς δεν αμφισβητεί ότι το ταλέντο του είναι πάνω απ 'όλα.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.