News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Isco δούλεψε στο Valdebebas και παρέστη στην εκδήλωση του Bernabéu

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Του José Luis Calderón

Ο παίκτης προσήλθε κανονικά, για ανακάμψει απ’τον τραυματισμό και στην εκδήλωση του συλλόγου



Ο Isco βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Valdebebas φροντίζοντας τον τραυματισμό στον αστράγαλο που τον εμπόδισε απ’το να παίξει εναντίον της Θέλτα την περασμένη αγωνιστική. Δούλεψε αδιαφορώντας για τα σχόλια σχετικά με το μέλλον του μακριά απ’την Ρεάλ Μαδρίτης την ημέρα που κλείνει η αγορά.

Στη συνέχεια, προσήλθε με το υπόλοιπο των μη διεθνών παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου εκπροσωπώντας την πρώτη ομάδα, σε μια δημοσιά εκδήλωση, όπου ο Florentino δήλωσε: «Έχουμε ένα ρόστερ αδύνατο να βελτιωθεί».


Οι παίκτες της Castilla, Tejero, Febas, Borja Sánchez, Valverde, Enzo και Sergio Díaz συμπλήρωσαν την ομάδα με την οποία προπονήθηκαν οι παίκτες της πρώτης ομάδας που δεν είναι με τις εθνικές τους. Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά και Coentrao συνέχισαν τις διαδικασίες ανάκτησης τους. Οι τρεις τους προπονήθηκαν ατομικά στο χόρτο. Ο Mariano προπονήθηκε επίσης ατομικά στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Μαδρίτης.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.