News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano Ronaldo επιταχύνει

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Του Santiago Siguero

Εργάζεται στο Valdebebas και στο σπίτι του για να’ναι έτοιμος στο δεύτερο παιχνίδι της Liga



Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετράει τις μέρες που απομένουν για να επιστρέψει στα γήπεδα. Και σε αυτούς τους υπολογισμούς εμφανίζεται μια ημερομηνία: Σάββατο 27 Αυγούστου. Δηλαδή, η επίσκεψη της Θέλτα στο Μπερναμπέου, στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα της Liga. Ο Cristiano εξαντλεί τις προθεσμίες για να φτάσει στην ημερομηνία που, απ’την αρχή, έχει προγραμματίσει να παίξει και πάλι. Κι αυτή η ημερομηνία αφορά στον αγώνα εναντίον της ομάδας του Toto Berizzo, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι η ανάρρωση του Κριστιάνο είναι σε καλό δρόμο. Όχι τόσο για να επιστρέψει στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος (ακριβώς σε μια βδομάδα απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Anoeta), αλλά σχεδόν. Μάλιστα, ο Πορτογάλος θα μπορούσε να πιεστεί αν ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι.

Μηδενικός κίνδυνος

Αλλά, όντας το πρώτο παιχνίδι μιας Liga που αναμένεται μακρά και δύσκολη για την Ρεάλ Μαδρίτης, ο παίκτης κι ο Ζινεντίν Ζιντάν έχουν αποφασίσει ότι δεν αξίζει να ρισκάρουν. Στον τεχνικό δεν αρέσει να θέτει σε κίνδυνο την σωματική κατάσταση των παικτών του και, αυτή τη φορά, έχει βρει την ίδια ανταπόκριση απ’τον Cristiano, ο οποίος έχει επίγνωση της σημασίας μιας καλής ανάκαμψης για να ξεκινήσει με ορμή μια σεζόν που, αν τα πράγματα δεν πάνε στραβά, θα πρέπει να τελειώνει με την κατάκτηση της τέταρτης Ballon d'Or του. Το Champions League που κατέκτησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης και το Euro με την Πορτογαλία είναι οι μεγάλες εγγυήσεις του Πορτογάλου επιθετικού, αν κι απομένει το τελευταίο κομμάτι. Κι αυτό το τελευταίο κομμάτι είναι που ο Cristiano θέλει να αντιμετωπίσει με πλήρη φυσική κατάσταση.

Για να το πετύχει, ο Κριστιάνο κοπιάζει με διπλές προπονήσεις, τόσο στο Valdebebas όσο και στο σπίτι. Τα πρωινά, δουλεύει στις εγκαταστάσεις του κλαμπ μαζί με τους συμπατριώτες Pepe και Coentrao, σε προπονήσεις που συμπεριλαμβάνουν ήδη ασκήσεις στο γήπεδο. Τα απογεύματα, ο Πορτογάλος ασκείται στο σπίτι.


Ο τραυματισμός του Κριστιάνο, ένα διάστρεμμα έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο που υπέστη στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Γαλλία μετά από ένα μαρκάρισμα του Dimitri Payet, απαιτεί, σε κάθε περίπτωση, σύνεση. Πρόκειται για την ίδια άρθρωση στην οποία ο Πορτογάλος έχει υποφέρει από προβλήματα τενοντίτιδας επιγονάτιδος στις τελευταίες σεζόν. Ως εκ τούτου έχετε επιλεγεί προσοχή και να μην πιεστεί η επιστροφή του Πορτογάλου.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.