News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano επισπεύδει την επιστροφή του απ'τις διακοπές

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Ο Πορτογάλος έχει επιστρέψει στο Valdebebas τρεις μέρες πριν το προγραμματισμένο

Της Patricia Terroba
   

Ο Cristiano Ronaldo είναι πλέον στη Μαδρίτη. Ο Πορτογάλος αστέρας έχει επισπεύσει την επιστροφή του απ'τις διακοπές του τρεις μέρες, για ν'αρχίσει το συντομότερο δυνατόν την αποκατάσταση απ'τον τραυματισμό του στο γόνατο και να ενσωματωθεί στο υπόλοιπο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Ο Πορτογάλος, που είναι υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου παίκτη στην Ευρώπη, έχει επιστρέψει απ'τις διακοπές του έχοντας απολαύσει σχεδόν ένα μήνα ξεκούρασης από τότε που έπαιξε στον τελικό του Eurο στις 10 Ιουλίου.

Παρά το ότι ο Zidane ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες ότι επρόκειτο να'ναι πολύ περίπλοκο να παίξει ο Cristiano την Τρίτη στο Supercopa Ευρώπης ενάντια στη Sevilla, κι ότι στο club θεωρούν ότι το ιδανικό θα'ταν να μείνει τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα για ν'αναρρώσει απ'τον τραυματισμό του, ο Πορτογάλος δεν παραιτείται και θέλει να ξεπεράσει το διάστρεμμα στους συνδέσμους του γόνατου που υπέστη με την εθνική του ενάντια στην Γαλλία. Και πάνω απ'όλα, θέλει να ενσωματωθεί στο γκρουπ το συντομότερο δυνατόν.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.