News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Benzema δεν βγαίνει απ’το τούνελ

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Του Santiago Siguero

Ο Γάλλος είναι ουσιαστικά εκτός απ’το Anoeta



Ο Karim Benzema είναι ουσιαστικά εκτός απ’το ντεμπούτο του πρωταθλήματος για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Anoeta (Κυριακή, 21.15). Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος χθες έμεινε έξω απ’την αποστολή για το Trofeo Bernabéu, «σημειώνει ικανοποιητική πρόοδο» λένε απ’τον σύλλογο, αλλά σιγά-σιγά. Η εγγύτητα της επίσκεψης στη Real Sociedad υπονομεύει σοβαρά τις πιθανότητές του να παίξει, κι ακόμα και να βρεθεί στην αποστολή.

Οι ενοχλήσει στο ισχίο συνεχίζουν, αν κι ο παίκτης παρατηρεί σταδιακά τ’αποτελέσματα της θεραπείας στην οποία υποβάλλεται απ’τις ιατρικές υπηρεσίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος τρέχει εναντίον του. Τέσσερις μέρες έμειναν για τον αγώνα του Anoeta κι όλα δείχνουν ότι η άμυνα της Ρεάλ Σοσιεδάδ θα απαλλαγεί απ’την αντιμετώπιση της απειλής του Γάλλου. Κι αυτό γιατί κανείς στη Μαδρίτη δεν θέλει να ρισκάρει.

Ξεκινώντας με τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος προτιμά να ξεκινήσει τη σεζόν στα πιτ αντί να πιεστεί και να εκτεθεί σε μια επιδείνωση του τραυματισμού. Μια πάθηση που, θυμίζουμε, τον πίκρανε ήδη στο τελικό κομμάτι της περασμένης σεζόν. Γι 'αυτό ο Μπενζεμά προτιμά να πάρει το χρόνο του.

Ηρεμία

Ούτε κι ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι υπέρ των κινδύνων, και λιγότερο μ’όλη τη σεζόν μπροστά. Ο προπονητής έχει επίγνωση της σημασίας του Μπενζεμά για το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας, αλλά είναι πρόθυμος να περιμένει για να’χει την καλύτερη εκδοχή του συμπατριώτη του.


Έτσι έχουν τα πράγματα, όλα δείχνουν σε μια Μαδρίτη με μια επίθεση συνθηκών στο Σαν Σεμπαστιάν. Και αυτό γιατί η περισσότερο από πιθανή απουσία του Μπενζεμά ενώνεται στην σίγουρη του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αναμένεται για το δεύτερο παιχνίδι της σεζόν, εναντίον της Θέλτα. Ο Gareth Bale θα’ναι το μόνο μέλος του BBC στη διάθεση των λευκών για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αν και μένει να δούμε αν ο Ζιντάν αποφασίσει να βάλει στην αρχική ενδεκάδα τον Ουαλό, τον οποίο άφησε ήδη εκτός κατά τον πρώτο επίσημο φετινό αγώνα των λευκών, το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στη Νορβηγία.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.