News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Bale συνεχίζει σε λειτουργία πτήσης

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Του Víctor Mata

Ο Ουαλός σκόραρε και πάλι με το κεφάλι, τη μεγάλη ειδικότητά του



Ο Gareth Bale εντάχθηκε στην προετοιμασία της Ρεάλ Μαδρίτης ήδη σε προχωρημένο στάδιο λόγω της μεγάλης απόδοσής του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γαλλία, όπου έφτασε στους ημιτελικούς με την Ουαλία. Δεν έπαιξε στο Super Cup και είχε τα πρώτα λεπτά του στο Trofeo Santiago Bernabeu.

Παρά τις λίγες προπονήσεις με την ομάδα, η έναρξή του στην σεζόν υπήρξε υπερηχητική. Με τις απουσίες των Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ουαλός ανέλαβε την ευθύνη στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Την Κυριακή στο Σαν Σεμπαστιάν έπαιξε τον πρώτο επίσημο αγώνα του τη φετινή σεζόν και δεν θα μπορούσε να τα’χει πάει καλύτερα, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό του παιχνιδιού κατάφερε να ανοίξει το δικό του προσωπικό λογαριασμό των γκολ και να βάλει τον αγώνα σε καλό δρόμο. Επιπλέον, έβαλε τη πινελιά στο 0-3 επί του txuriurdin club στις καθυστερήσεις.

Το πρώτο γκολ του Bale στο Anoeta ήρθε με το κεφάλι. Θα μπορούσε να’ναι ένα ανέκδοτο γεγονός, αν δεν είχαμε να κάνουμε με τον καλύτερο κεφαλοσφαιριστή της la Liga της περασμένης σεζόν. Εννέα γκολ ήταν αυτά που έβαλε ο Ουαλός με το κεφάλι, μπροστά απ’τον Cristiano με έξι και τον πρώτο σκόρερ Luis Suarez με πέντε.

Μια απειλή με το κεφάλι

Το εναέριο παιχνίδι του Express της Ουαλίας είναι ένα απ’τα δυνατά σημεία της madridista επίθεσης κι έχει βελτιωθεί κατά τη διάρκεια των τριών σεζόν που φορά τα λευκά ο Bale. Στην 13-14 σκόραρε 2 γκολ με το κεφάλι, ενώ στην 14-15 ήταν 4 οι κεφαλιές που κατέληξαν στα δίχτυα.


Απ’τα 19 γκολ της περασμένης σεζόν, το 47,3% ήταν με το κεφάλι. Ο Μπέιλ συνεχίζει σε πτήση, το ξεκίνημά του με τη Μαδρίτη ήταν εξαιρετικό, έχει αναλάβει τα γαλόνια της ομάδας του Ζιντάν και λειτουργεί ήδη ως ηγέτης.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.