News Update :

powered by Agones.gr - livescore

"Ο Bale είναι ένα κτήνος"

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Εξέπληξε το τεχνικό επιτελείο με την εκπληκτική του φυσική κατάσταση

Της Patricia Terroba
     


Ο Gareth Bale το'χει πολύ ξεκάθαρο ότι θέλει να παίξει στο Supercopa Ευρώπης ενάντια στη Sevilla. Ο Ουαλός δεν έχει εκμεταλλευτεί τις διακοπές του μόνο για να ξεκουραστεί, αλλά επίσης και για να προπονηθεί και να προετοιμαστεί ενόψει του τελικού της Τρίτης. Και η δουλειά του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού φάνηκε στην πρώτη φετινή προπόνηση του παίκτη.

Μια προπόνηση στην οποία ο Bale έχει ενταχθεί στο υπόλοιπο γκρουπ, κάνοντας σχεδόν τις ίδιες ασκήσεις με τους συμπαίκτες του -που επέστρεψαν απ'την Βορειοαμερικανική περιοδεία την Πέμπτη όπου πέρασαν περισσότερες από 15 μέρες προπονούμενοι- κι έχει δείξει ότι ήρθε σε μια κατάσταση παραπάνω από καλή.

Τόσο το υπόλοιπο των blancos παικτών όσο και το τεχνικό επιτελείο εξεπλάγησαν απ'τη φόρμα της φυσικής κατάστασης του Ουαλού ο οποίος, παρά το ότι έχει μόνο τρεις προπονήσεις για να προετοιμαστεί για το Supercopa, θα μπορούσε να παίξει λεπτά την Τρίτη στη Νορβηγία. "Είναι ένα κτήνος", υποστηρίζουν εντυπωσιασμένοι έχοντας δει τον Bale σε δράση στο Valdebebas.

Ο Bale συνέχισε προσηλωμένος μέχρι τις διακοπές

Ήταν επιθυμία του, έχει δουλέψει πολύ για να την πραγματοποιήσει και, αν κι ο Zinedine Zidane διαβεβαίωσε πρις λίγες μέρες ότι η συμμετοχή του στο Supercopa θα'ταν περίπλοκη, ο Gareth Bale θα μπορούσε να φορέσει τα κοντά στον πρώτο φετινό τελικό της Real Madrid.

Επιπλέον, ο Bale θα μπορούσε να'ταν στη Νορβηγία το μόνο μέλος του BBC στο γήπεδο. Ο Cristiano είναι εκτός, καθώς επιστρέφει από διακοπές μία μέρα μετά την αναμέτρηση κι ακόμα πρέπει ν'αναρρώσει απ'τον τραυματισμό του στο γόνατο που υπέστη στον τελικό του Euro.

Κι ο Benzema, όσο κι αν προσπάθησε να φτάσει εγκαίρως, έχει λίγες πιθανότητες να παίξει στο Supercopa. Χθες ολοκλήρωσε μόνο το πρώτο μέρος της προπόνησης με το γκρουπ και, για την ώρα, δεν έχει ξεπεράσει όλες τις ενοχλήσεις στη μέση και στο ισχίο.

Επιστρέφει ο Kroos

"Αυτοί που δεν βρέθηκαν στην προετοιμασία πρέπει να επιστρέψουν και θα δούμε στη Μαδρίτη πως είναι", διαβεβαίωσε ο Zizou μετά το τελευταίο φιλικό της περιοδείας ενάντια στη Bayern. Και τώρα, είναι πλέον στη Μαδρίτη. Ο Bale θα ταξιδέψει στη Νορβηγία και είναι στο χέρι του Zidane αν ο διεθνής Ουαλός θα μπει στην αρχική 11άδα ή αν θα παίξει λεπτά.

Αλλά γι'αυτό που δεν έχει αμφιβολίες ο Γάλλος είναι ότι θ'αντιμετωπίσει τη Sevilla με διάφορες σημαντικές απουσίες. Όχι μόνο αυτή του Cristiano κι αυτή του Benzema, σε περίπτωση που δεν προλάβει ν'αναρρώσει εγκαίρως. Ο Kroos ενσωματώθηκε χθες μαζί με τον Bale στις προπονήσεις μόνο τρεις μέρες πριν τον τελικό, και δεν έχει επίσης παίξει κανένα λεπτό με την ομάδα. Κι ο Pepe, έχοντας κατακτήσει το Euro με την Πορτογαλία στις 10 Ιουλίου, δεν θα'ναι επίσης στη διάθεση του madridista τεχνικού.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.