News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Aubameyang προσφέρεται και πάλι στη Ρεάλ Μαδρίτης

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Του José Félix Díaz

Το όνειρό του εξακολουθεί να’ναι να παίξει στη madridista ομάδα 

Υπάλληλοι της Μπορούσια ενημέρωσαν τους madridistas ότι ο Auba θα’φευγε απ’τη Μπορούσια μόνο για να παίξει στη Μαδρίτη


Ο Aubameyang (27 ετών) ονειρεύεται να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να το φωνάξει παντού παρά το ότι ομάδες όπως η Ατλέτικο και η Barcelona ενδιαφέρονται για τη μεταγραφή του φορ. Λέει ότι υποσχέθηκε στον παππού του ότι μια μέρα θα φορέσει τα λευκά madridista κι ο Γκαμπονέζος παραμένει προσηλωμένος στην εκπλήρωση της υπόσχεσής του, σε τέτοιο βαθμό που τις τελευταίες μέρες έχει μεταφέρει και πάλι αυτή την επιθυμία στους ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης, ανησυχώντας για το αν θα πραγματοποιηθεί.

Την περασμένη βδομάδα και με κίνητρο την κλήρωση του Μονακό, ηγέτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ επανέλαβαν σ’αυτούς της Ρεάλ Μαδρίτης ότι ο Aubameyang δεν σκέφτεται τίποτα άλλο απ’το να παίξει στο madridista club. Το’χει πολύ σαφές κι όπως μπορεί να ξέρει η MARCA, έχει πει και πάλι όχι σε μια ομάδα απ’το ισπανικό πρωτάθλημα. Θέλει να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης και πιστεύει ότι μπορεί να το κάνει.

Πριν η κλήρωση τοποθετήσει τις δύο ομάδες στον ίδιο όμιλο του Champions League,  υπάλληλοι του γερμανικού συλλόγου ενημέρωσαν αυτούς του madridista ότι ο Aubameyang θα φύγει απ’τη Μπορούσια Ντόρτμουντ μόνο με προορισμό το Santiago Bernabeu. Ο διεθνής Γκαμπονέζος το γνωστοποίησε τόσο στον Reinhard Rauball, τον πρόεδρο, όσο και στον Micheal Zorc, αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, όταν έφτασαν οι τελευταίες προτάσεις για τη μεταγραφή του.

Ο Aubameyang ξέρει ότι αυτή την σεζόν με την επιστροφή του Morata στην λευκή πειθαρχία είναι πολύ περιπλοκή η πιθανή κίνησή του στη λευκή οντότητα, αλλά δεν εγκαταλείπει την ιδέα. Ήθελε, να γνωρίζει το Μπερναμπέου ότι τα λόγια του για το madridista πνεύμα του δεν ήταν μια απλή στάση και οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης πλέον το γνωρίζουν, όπως επίσης γνωρίζουν ότι οποιαδήποτε κίνηση που μπορεί να προκύψει γύρω απ’τον φορ θα τους κοινοποιηθεί.

Ο φορ της Μπορούσια Ντόρτμουντ αρέσει στους τεχνικούς και στους λευκούς ηγέτες και παρακολουθούν το τι μπορεί να συμβεί. Η καλή σχέση μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων θα βοηθήσει επίσης μια πιθανή επιχείρηση. Δεν υπάρχει κίνηση γύρω απ’τις δύο ομάδες, που να’ναι κοινοποιημένη στην άλλη, είτε αν το ενδιαφέρον για έναν παίκτη είναι αληθινό είτε όχι. Διάλογος περισσότερο από ομαλός.

Ο επιθετικός θέλει φέτος να’ναι ο πρώτος σκόρερ της Bundesliga εφόσον ξέρει ότι η μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι είναι λίγο περισσότερο από μια χίμαιρα. Θέλει τον θρόνο του Lewandowski και της πανίσχυρης Μπάγερν ως το κύριο επιχείρημα για να πείσει τους ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Ξέρει, επιπλέον, ότι το Champions League υπήρξε γενναιόδωρο κι ότι θα του επιτρέψει να αναδείξει τις δεξιότητές του της ταχύτητας και του φορ σκόρερ στο Santiago Bernabeu. Κι αυτό γιατί ο Aubameyang έχει σημειωμένα με κόκκινο τα δύο παιχνίδια εναντίον της λευκής ομάδας. Για δύο μέρες θα κάνει στην άκρη τον madridismo του.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.