News Update :

powered by Agones.gr - livescore

"Ο Asensio είναι για να πάει στην εθνική"

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Του José Vicente Hernáez



Οι προπονητές συνηθίζουν να λένε ότι όταν σου βάζουν ένα γκολ ακριβώς μόλις ξεκινά το παιχνίδι σου κόβονται τα πόδια και πάνε περίπατο όλα τα πράγματα που έχεις πει στους παίκτες πριν βγουν στο γήπεδο. Κι αυτό είναι το τι περίπου συνέβη στο Anoeta. Η Ρεάλ Μαδρίτης προηγήθηκε με 0-1 χάρη στον Μπέιλ, -και στην άψογη σέντρα του Carvajal- κι από’κει και μετά έπαιξε χωρίς να πατήσει το γκάζι, έδωσε ακόμα και την εντύπωση ότι δεν ήθελε να βάλει την πέμπτη.

Τη Ρεάλ Σοσιεδάδ την σκότωσε αυτό το πομπώδες γκολ του Asensio -ένα ακόμα για το μουσείο της Castellana- που, θα στοιχημάτιζα τα πάντα, θα καταλήξει να διδάσκεται στα σχολεία όλου του κόσμου στα παιδιά που θέλουν να γίνουν ποδοσφαιριστές. Ήταν λίγο πριν απ’το διάλειμμα και τους donostiarras, φυσιολογικά, τους έκοψε την όρεξη να παίξουν το δεύτερο ημίχρονο. Ήξεραν ότι όλα είχαν ήδη χαθεί.

Φαντάζομαι ότι αυτό το γκολ του Asensio θα προκάλεσε μέσα στον Ζιντάν μια τεράστια έκρηξη αδρεναλίνης. Λέω μέσα, επειδή σ’αυτόν τον άνθρωπο μέχρι να κερδίσει το ενδέκατο και το Supercopa, του κόστισε να χαμογελάσει. Αλλά, στο τέλος, το να’ναι ένας κατσούφης δεν σημαίνει ότι του πίκρανε μια γλύκα. Λέω ότι γι’αυτόν θα σήμαινε μια τεράστια ικανοποίηση, γιατί ήταν αυτός που επέμεινε στο να παραμείνει στο ρόστερ. Ο Μπενίτεθ θα τον είχε δώσει δανεικό.


Ο Asensio, με λίγα λόγια, είναι κομμάτι της εθνικής. Τι στο διάολο ήθελαν κάποιοι αυτόν τον Pogba;

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.