News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μεταγραφή φθινοπώρου για τον Zidane

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Του Santiago Siguero

Ο προπονητής ελπίζει να μπορεί να’χει τον Coentrao τον Οκτώβριο

Στο club τον θεωρούν το ιδανικό αντικαταστάτη για τον Marcelo



Ενώ στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς προχωρά το καλοκαίρι, αρχίζει να εγκαθίσταται η ιδέα του να μην κάνουν μεταγραφές σ’αυτό το παράθυρο της αγοράς, στον σύλλογο υπολογίζουν μια σημαντική ενίσχυση, πάνω κάτω για τα μέσα Οκτωβρίου. Πρόκειται για τον Fabio Coentrao, τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή ο οποίος επέστρεψε την 1η Ιουλίου μετά τον δανεισμό τους στις τάξεις της Μονακό.

Το πρόβλημα είναι ότι Coentrao επέστρεψε τραυματίας. Και δεν πρόκειται για οποιονδήποτε τραυματισμό. Στις 13 Απριλίου, κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης με τον σύλλογο του πριγκιπάτου του Μονακό, ο Πορτογάλος μπακ υπέστη μια αποκόλληση του ιγνυακού τένοντα του δεξιού ποδιού του. Έναν τραυματισμό παρόμοιας σοβαρότητας μ’αυτόν που υπέστη στο παρελθόν ο Modric (στην περίπτωση του Κροάτη ο τραυματισμένος τένοντας ήταν ένας κοντινός), για τον οποίο διαγνώστηκε μια περίοδο απουσίας περίπου έξι μηνών. Ο τραυματισμός τον ανάγκασε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, έτσι ώστε, εκτός απ’την τελική ευθεία της σεζόν στη Γαλλία, έμεινε εκτός απ’το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπου η εθνική του σήκωσε τον τίτλο νικώντας τη Γαλλία στον τελικό.

Ο Coentrao είδε τον τίτλο της χώρας του απ’την τηλεόραση, ενώ εξαντλούσε τις τελευταίες μέρες των χαλαρωτικών διακοπών στην Πορτογαλία. Στις 16 Ιουλίου επέστρεψε στη Μαδρίτη για να τεθεί υπό την εποπτεία των ιατρικών υπηρεσιών του συλλόγου. Έμεινε, όπως είναι λογικό, έξω απ’την αποστολή για την περιοδεία της Ρεάλ Μαδρίτης σε Καναδά και Ηνωμένες Πολιτείες. Η ρουτίνα του, οι μακρές συνεδρίες στο γυμναστήριο και στα χέρια των φυσιοθεραπευτών και των θεραπευτών του συλλόγου, έχουν δώσει τη θέση τους σε ένα νέο στάδιο. Τις τελευταίες ημέρες, ο μπακ έχει πατήσει ήδη στο χόρτο του Valdebebas για συνεχές τρέξιμο στον αγωνιστικό χώρο. Πρόκειται για το πρώτο βήμα στην αποκατάστασή του με δουλειά στο γήπεδο. Μέχρι στιγμής, η ανάκαμψη βρίσκεται σε καλό δρόμο κι εκτιμάται ότι ο Coentrao θα’ναι σε θέση να παίξει ξανά στα μέσα Οκτωβρίου. Δηλαδή, μόλις έξι μήνες μετά τον τραυματισμό του, ο οποίος δίνει ενδείξεις με μια εντυπωσιακή ουλή στο πίσω μέρος του μηρού του δεξιού ποδιού.

Το ζευγάρι με τον Marcelo


Η προοπτική της ανάκαμψης του Coentrao ήταν ο βασικός παράγοντας που έπεισε την ομάδα να μην αποκτήσει έναν αντικαταστάτη για τον Μαρσέλο. Στην οντότητα και στο Valdebebas πιστεύουν ότι, αν είναι σε καλή φυσική κατάσταση, δεν υπάρχει στην αγορά καλύτερος δυνατός αντικαταστάτης για τον Βραζιλιάνο, απ’τον Coentrao. Καμία απ’τις επιλογές που μελετήθηκαν δεν τον ξεπέρασε. Αν και τώρα η ανησυχία είναι η φροντίδα του «12» της ομάδας. Στη Μαδρίτη σταυρώνουν τα δάχτυλά τους, έτσι ώστε ο Μαρσέλο να παραμένει υγιής ... τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.