News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Marotta: "Υπάρχει μηδενική πιθανότητα να’ρθει ο James στην Juventus"

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Τορινέζων κλείνει τις πόρτες στον Κολομβιανό



Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Γιουβέντους, Giuseppe Marotta, δήλωσε στο Sky Sport: «Υπάρχει σχεδόν μηδενική πιθανότητα υπογραφής του James. Σε κάθε περίπτωση μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους υπάρχει μια αμοιβαία σχέση εκτίμησης κι αγάπης». Απ’αυτές τις δηλώσεις, το μέλλον του Κολομβιανού στο λευκό club παραμένει αμφίβολο.



Ο Marotta, ο οποίος συνυπήρξε σήμερα το απόγευμα με τον Ισπανό πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Florentino Perez, στο Πριγκιπάτο του Μονακό για την κλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League, παραδέχθηκε ότι οι πιθανότητες απόκτησης του James είναι σχεδόν μηδενικές και τόνισε ότι οι λευκοί "θέλουν να κρατήσουν τους παίκτες τους".


Ο Marotta παραδέχθηκε ότι συχνά αστειεύεται για αρκετούς παίκτες με τον Florentino, αν και τόνισε ότι δεν μίλησαν γι’αυτό το θέμα: «Με τον Florentino Perez αστειευόμαστε για διάφορα ονόματα, αλλά σήμερα δεν μιλήσαμε για παίκτες, επειδή θέλουν να κρατήσουν τους παίκτες τους», είπε.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.