News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Marcos Llorente: "Στην Primera θα πρέπει να’χεις πολύ χαρακτήρα και προσωπικότητα"

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Ο 21χρονος madridista φεύγει δανεικός για μια σεζόν σε αναζήτηση λεπτών



Ο Marcos Llorente, μέσος που έφυγε δανεικός απ’την Ρεάλ Μαδρίτης στην Αλαβές, είπε στην παρουσίασή του σήμερα στη Βιτόρια, ότι ο albiazul προπονητής, Mauricio Pellegrino του έχει πει να παίξει όπως ξέρει.

Με συνοδεία του albiazul αθλητικού διευθυντή, Sergio Fernández, ο 21χρονος παίκτης έδειξε πρόθυμος να «βελτιωθεί, να μάθει, να εργαστεί και να δώσει τα πάντα για την ομάδα».

Φτάνει στη Βιτόρια "ανυπομονώντας να ανταγωνιστεί με την Αλαβές", γνωρίζοντας ότι "στην Primera División πρέπει να’χεις πολύ χαρακτήρα και προσωπικότητα".

Ο νεαρός madridista, ο οποίος φθάνει δανεικός για μια σεζόν, ελπίζει να’χει λεπτά στη νέα ομάδα του για ν’αποδείξει ότι έχει μια θέση στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Χαρούμενος για την αγάπη που έλαβε από τότε που δημοσιοποιήθηκε η ένταξή του στο vitoriano σύνολο, ευχήθηκε να «επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο όλη την αγάπη που έλαβε».

Τόνισε ότι έχει «μια καλή σχέση» με τον τερματοφύλακα της Αλαβές, Fernando Pacheco, με τον οποίο συνυπήρξε σε κάποια προπόνηση στη Ciudad Deportiva της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Μου έκανε εντύπωση το ενδιαφέρον της Αλαβές για μένα και μου έχουν μιλήσει πολύ καλά τόσο για την πόλη της Βιτόρια όσο και για τους Alavesa οπαδούς», είπε.

Έπαινοι του Ζιντάν

Ο Marcos Llorente κέρδισε την Τρίτη το Super Cup με την πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Lerkendal Stadion της Νορβηγίας.

Μετά την παραλαβή επαίνων του Ζινεντίν Ζιντάν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ο μέσος πιστεύει ότι το να’χει μοιραστεί τ’αποδυτήρια με τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης πρόκειται να τον βοηθήσει πολύ στο να παίξει στην Αλαβές, επειδή, όπως είπε, «η προπόνηση εκεί σημαίνει να προπονείσαι με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου».

Ο Albiazul αθλητικός διευθυντής, Sergio Fernández, ικανοποιημένος αφού πέτυχε το δανεισμό αυτού του παίκτη, σημείωσε ότι «ο Marcos Llorente έχει κάποια τεχνικά και φυσικά χαρακτηριστικά που θα μας κάνουν καλύτερους ως ομάδα».


Μια ρήτρα στο συμβόλαιο δανεισμού του, ορίζει ότι ο Marcos Llorente δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης σε κανένα επίσημο παιχνίδι.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.