News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Marco Asensio: "Τώρα δεν θα μπορούσα να φορέσω τη φανέλα της Barça"

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Μίλησε για τα συναισθήματά του απ’την άφιξή του στη Μαδρίτη



Ο Marco Asensio, η αίσθηση στην αρχή της σεζόν, αξιολόγησε πολλά σημεία στο σημερινό ποδόσφαιρο και μίλησε για τους στόχους του στον Λευκό Οίκο σε μια συνέντευξή του στην El Larguero του Cadena Ser.

Προτιμήσεις μεταξύ των φανελών της Ισπανίας και της Ρεάλ Μαδρίτης: "Μου αρέσουν και οι δύο, είναι οι καλύτερες".

Για το να φορέσει τη φανέλα της Barcelona: "Όχι, αυτήν την στιγμή όχι".

Το ενδιαφέρον της Barcelona στο παρελθόν: «Υπήρχαν πιθανότητες να πάω στη Barça και σ’άλλες ομάδες, μπορούσα ν’αποφασίσω και ήρθα στη Μαδρίτη».

Ο ανταγωνισμός με τον Isco και τον James: "Δεν ήρθα να τους πάρω την θέση. Ήρθα για να βοηθήσω. Αν ο προπονητής αποφασίσει να με βάλει μπροστά από άλλους παίκτες, είναι δική του απόφαση".

Το καλύτερο του CR και του Bale: «Στον Cristiano η φιλοδοξία του και η όσφρηση του σκόρερ και στον Bale το αριστερό του πόδι. Προς το παρόν φαίνεται να’ναι καλύτερο απ’το δικό μου. Είναι ένα κομμάτι ποδοσφαιριστή και παίρνει γαλόνια. Τον βλέπω για Χρυσή Μπάλα».

Μέσι ή Neymar: «Και οι δύο είναι μεγάλοι παίκτες, αλλά δεν μένω σε κανέναν».

Οι στόχοι του στη Ρεάλ Μαδρίτης

Θέση: "Νιώθω άνετα ως επιτελικός μέσος, αλλά μπορώ να παίξω στ’αριστερά, στα δεξιά κι ακόμη κι ως 8άρι".

Στόχος: «Η φιλοδοξία μου είναι να’μαι βασικός, αλλά υπάρχουν σημαντικοί παίκτες που έχουν περάσει πολλά χρόνια».

Στόχος στη Ρεάλ Μαδρίτης: "Θέλω να κερδίσω όλους τους τίτλους, να’μαι ένα σημείο αναφοράς για την ομάδα και για τους οπαδούς. Θέλω να’χω την ιστορία μου στη Ρεάλ Μαδρίτης".


Χωρίς θέση στη Μαδρίτη;: "Πριν την προετοιμασία ξεκαθάρισα ότι ήθελα να είμαι εκεί. Αν δεν είχα λεπτά θα’χα φύγει. Μετά την προετοιμασία ο Ζιντάν μου είπε ότι ήθελε να μείνω".

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.