News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Kroos: «Θα μου άρεσε να κερδίσω τη la Liga»

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Αν κι επισημαίνει επίσης το Champions League



Ο Toni Kroos, ο madridista ήρωας εναντίον της Θέλτα, μοιράστηκε μια συνάντηση στο twitter με τους χρήστες αυτού του κοινωνικού δικτύου στην οποία κατέστησε σαφές ότι η προτεραιότητα για την Ρεάλ Μαδρίτης φέτος είναι η la Liga.

«Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τα δύο (Liga και Champions League). Θα μου άρεσε να κερδίσω το πρωτάθλημα», είπε ο Γερμανός διεθνής, ο οποίος δεν έχει καμία αμφιβολία για την καλύτερη ανάμνησή του ως λευκός παίκτης: «Το ενδέκατο!».

Κατά την επιλογή ενός γκολ, ο Kroos μένει μ’εκείνο που σκόραρε «πριν από δύο μέρες» εναντίον της Θέλτα, το οποίο χρησίμευσε για να δώσει τους τρεις βαθμούς στην Ρεάλ Μαδρίτης. Επιπλέον, ήταν γεμάτος επαίνους για τον Luka Modric: "Μεγάλος τύπος. Μεγάλος παίκτης. Ευχαρίστησή μου να παίζω μαζί του".


Ο Γερμανός αποκάλυψε πιο προσωπικές πτυχές της ζωής του στη Μαδρίτη, απ’την οποία ο ήλιος είναι αυτό που του αρέσει περισσότερο. Παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι θα πρέπει να δουλέψει στο σπίτι του τα καστιγιάνικα. "Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ".

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.