News Update :

powered by Agones.gr - livescore

James, συνήθης αναπληρωματικός

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Του Hugo Carrasco

Ο Κολομβιανός με τον Ζιντάν μετρά περισσότερα παιχνίδια στον πάγκο παρά βασικός



Ο James Rodríguez απ’την περασμένη σεζόν είναι συνήθης αναπληρωματικός. Οι αριθμοί είναι σαφείς, απ’το πρώτο παιχνίδι της περασμένης σεζόν εναντίον της Σπόρτινγκ Χιχόν, ο Κολομβιανός δεν ήταν παρών στην 11άδα εκκίνησης σε 21 παιχνίδια απ’τα 42 που έχει παίξει.

Με την άφιξη του Rafa Benitez, ο James παρατήρησε την έλλειψη λεπτών, η οποία τον οδήγησε να χάσει την αυτοπεποίθηση. Αλλά με τον Ζιντάν η κατάσταση έγινε απλά χειρότερη. Ο μεσοεπιθετικός έχει ξεκινήσει μόλις 12 παιχνίδια με τον Γάλλο, ενώ ξεκίνησε απ’τον πάγκο 16 φορές.

Ωστόσο, με τον Μπενίτεθ ο παίκτης ήταν περισσότερες φορές βασικός παρά αναπληρωματικός στα παιχνίδια που ήταν διαθέσιμος (έχασε 11 λόγω τραυματισμού). Απ’τις 14 αναμετρήσεις που μπόρεσε να παίξει με τον πρώην λευκό προπονητή, ο Κολομβιανός ξεκίνησε βασικός σε εννέα απ’αυτές, έναντι πέντε που ήταν αναπληρωματικός.

Τα δεδομένα κατεδαφίζουν βλέποντας τα μεγάλα παιχνίδια που έπαιξε ο James κατά το τελευταίο έτος. Το madridista «10» δεν έπαιξε στο τελευταίο Clásico και μόλις που είχε λεπτά στην τελευταία έκδοση του Champions League: βγήκε στο γήπεδο μόνο για πέντε λεπτά στα προημιτελικά εναντίον της Βόλφσμπουργκ, ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε 23' και δεν έπαιξε καθόλου στον τελικό του Μιλάνου εναντίον της Ατλέτικο.


Αυτή τη σεζόν, η κατάσταση δεν φαίνεται να’χει αλλάξει. Επιπλέον, η έκρηξη του Asensio φαίνεται να τον έχει υποβιβάσει στο παρασκήνιο. Στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, που άνοιξε τη νέα σεζόν, ξεκίνησε επίσης απ’τον πάγκο, όπως και στην έναρξη του πρωταθλήματος στο Anoeta απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.