News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Villarreal για τον Mariano

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Του J. I. García-Ochoa

Επικεντρώνεται στον canterano για ν’αντικαταστήσει τον Soldado



Η Βιγιαρεάλ είναι η τελευταία ομάδα που έχει προστεθεί στο παζάρι για τον Mariano, ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που έχει τις περισσότερες προσφορές σήμερα. Απ’τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε η παραμονή του Asensio, αυτός που μονοπωλεί σχεδόν όλες τις κλήσεις στα γραφεία του Bernabeu είναι ο Δομινικανός επιθετικός.

Ο Mariano έχει προσφορές για να φύγει δανεικός στις Leganés, Αλαβές, Οσασούνα, Λας Πάλμας ... και τώρα στην Βιγιαρεάλ, η οποία είναι η ομάδα που προσελκύει περισσότερο τον Δομινικανό επιθετικό, ο οποίος έχει δηλώσει επανειλημμένα στη Ρεάλ Μαδρίτης ότι θέλει να συνεχίσει στα λευκά. Η επιθυμία του πρώην επιθετικού της Castilla είναι να προσπαθήσει να μείνει ως ένας απ’τους αντικαταστάτες του BBC, αλλά ο Ζιντάν ήταν πολύ σαφής μαζί του και τον έκανε να δει ότι στην ηλικία του αυτό που χρειάζεται περισσότερο είναι να παίζει. Έτσι, με κάποιες επιφυλάξεις, βλέπει τις επιλογές. Και της Βιγιαρεάλ είναι η πιο ελκυστική, επειδή παλεύει πάντα για τις θέσεις στα ψηλά του πίνακα κι επειδή θα παίξει στο Champions League, πάντα εφόσον αποκλείσει τη Μονακό στα πλέι οφ.

Παρά το γεγονός ότι ο νέος προπονητής Fran Escriba δεν έχει ακόμη αποφανθεί για μεταγραφές, η αθλητική διοίκηση κι ο πρόεδρος εξετάζουν ευνοϊκά τον madridista ως αντικαταστάτη του Roberto Soldado, που τραυματίστηκε στο γόνατο και θ’απουσιάσει για τους επόμενους 6-7 μήνες. Ο Δομινικανός επιθετικός έχει δείξει τόσο στην Castilla όσο και στην προετοιμασία ότι είναι ένας επιθετικός με γκολ και προσωπικότητα, θεμελιώδεις ικανότητες για να παίξει σ’ένα club των απαιτήσεων του κίτρινου.


Το πρόβλημα μπορεί να’ναι στους όρους του δανεισμού, δεδομένου ότι η Μαδρίτη ζητά πάντα να παίζουν οι δανεικοί της, τουλάχιστον, το 60% των αγώνων.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.