News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης ενημερώνει ότι η πάθηση του Benzema είναι μια ιερολαγονίτιδα

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής είναι "εν αναμονή της εξέλιξης"

Είναι μια φλεγμονή της μιας ή και των δύο ιερολαγόνιων αρθρώσεων, όπου συνδέεται η οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης και της λεκάνης

"Μετά τις πρόσφατες εξετάσεις, ο παίκτης μας Karim Benzema συνεχίζει τη διαδικασία ανάρρωσής του απ’την ιερολαγονίτιδα στο δεξί πόδι του. Εν αναμονή της εξέλιξης"



Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εκδώσει μια ιατρική έκθεση στην οποία ενημερώνει για την κατάσταση του Γάλλου επιθετικού Καρίμ Μπενζεμά, μια ιερολαγονίτιδα, για την οποία, όπως διαβεβαίωσε ο προπονητής Ζινεντίν Ζιντάν, δεν υπάρχει κανένα χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του.

Ο Benzema, που τραυματίστηκε στην προετοιμασία κι επανεμφανίστηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, όπου η κατάστασή του επιδεινώθηκε, υποφέρει από ιερολαγονίτιδα. Πρόκειται για μια φλεγμονή της μιας ή και των δύο ιερολαγόνιων αρθρώσεων, σ’αυτήν την περίπτωση της δεξιάς, όπου συνδέονται η οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης και της λεκάνης.


Σύμφωνα με την ιατρική έκθεση που δημοσιεύθηκε απ’την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μπενζεμά έχει υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις που δείχνουν τον τραυματισμό που υπέστη, μια «ιερολαγονίτιδα στο δεξί πόδι», για τον οποίο ακολουθεί ένα πλάνο αποκατάστασης και είναι "εν αναμονή της εξέλιξης".

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.