News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανεώνει τον Bale μέχρι το 2021

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Των Carlos Carpio και David G. Medina

Ο Ουαλός θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το ίδιο έτος με τον Κριστιάνο

Ο Odegaard θα επεκτείνει επίσης τη σύνδεσή του με τους λευκούς για τις επόμενες πέντε σεζόν



Η Ρεάλ Μαδρίτης εργάζεται για να διασφαλίσει τα επόμενα πέντε χρόνια, έτσι ώστε οι καλύτεροι παίκτες της να συνεχίσουν να φορούν την λευκή φανέλα για πολλές ποδοσφαιρικές βραδιές. Στην ανανέωση του Cristiano, που έχει αναφερθεί εδώ και μερικούς μήνες κι αναμένεται να ανακοινωθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου, προστίθεται τώρα του Gareth Bale.

Ο Ουαλός έχει κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός κατά τους τελευταίους μήνες (τόσο στο Euro όσο και στην περασμένη σεζόν) κι ο σύλλογος του Chamartin ήθελε να ανταμείψει την θεαματική απόδοσή του επεκτείνοντάς του το συμβόλαιο μέχρι το 2021 (λήγει το 2019). Σε συνδυασμό, φυσικά, με μια αύξηση του μισθού που τον τοποθετεί ως τον δεύτερο υψηλότερα αμειβόμενο στο ρόστερ μετά τον Πορτογάλο αστέρα. Το δεύτερο σκαλοπάτι του ρόστερ, το οποίο καταλαμβάνει με τον Sergio Ramos με 10 εκατομμύρια καθαρά, είναι πλέον παρελθόν.

Με τη νέα αυτή σύμβαση, η Μαδρίτη εξασφαλίζει την παραμονή των δύο κύριων αστέρων της για πέντε έτη. Cristiano και Bale. Bale και Cristiano θα ηγούνται της madridista επίθεσης για πέντε σεζόν ακόμα. Μαζί έχουν κερδίσει δύο Champions League σε μόλις τρεις σεζόν, μια εντυπωσιακή ισορροπία που η Μαδρίτη, με τον Florentino Perez επικεφαλής, θέλησε να ανταμείψει στα σχετικά συμβόλαιά τους.


Δεν είναι οι μόνοι που θα συνεχίσουν για πολλά χρόνια στη Μαδρίτη. Ο νεαρός Odegaard, ένα στοίχημα για το μέλλον της οντότητας, θα συνεχίσει επίσης στα λευκά μέχρι το 2021. Δεν είναι ακόμα γνωστό τι θα συμβεί με το προσεχές μέλλον του, -δεν έχει καθοριστεί η ομάδα που θα παίξει αυτή τη σεζόν-, αλλά στο Bernabeu έχουν την πεποίθηση ότι θα’ναι ένα απ’τα αστέρια του μελλοντικού λευκού συνόλου.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.