News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη τελειώνει την προετοιμασία πριν απ'το ταξίδι στη Νορβηγία

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Θα μεταβεί αύριο στο Τρόντχαϊμ


Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του Ευρωπαϊκού Super Cup, που θα παίξει εναντίον της Σεβίλλης την Τρίτη, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της, αν κι αύριο  στο Lerkendal Stadion του Trondheim (Νορβηγία) θα κάνει την επίσημη προπόνηση.

Στην τελευταία προπόνηση στη Μαδρίτη, πριν απ'το ταξίδι, ο Ζιντάν είχε τους ποδοσφαιριστές της Castilla,  Mariano, Llorente, Tejero, Odegaard και Luca.

Πρωταγωνίστησε η δουλειά με τη μπάλα σε μια προπόνηση κατά την οποία οι λευκοί έκαναν διάφορες ασκήσεις κυκλοφορίας και πάσες με εμπόδια. Έκαναν επίσης σουτ στο τέρμα εν κινήσει κι ασκήσεις κατοχής και πίεσης.

Οι Keylor Navas και Coentrão συνέχισαν με τις διαδικασίες ανάκτησης τους. Ο Κoσταρικανός συνδύασε, δουλειά με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες, κι εντός των εγκαταστάσεων.

Ο Keylor Navas χαιρέτησε την εθνική Κ 20 της Κόστα Ρίκα στη Ciudad Real Madrid. Λίγο πριν την προπόνηση του λευκού σύνολου, ο τερματοφύλακας πήγε στο γήπεδο 9 για να επισκεφθεί την εθνική της χώρας του, που προπονείται για να προετοιμαστεί για ένα φιλικό παιχνίδι εναντίον της Βενεζουέλας.

Ο τερματοφύλακας φωτογραφήθηκε με τους συμπατριώτες του και τους είπε λίγα λόγια: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω ticos εδώ. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να γνωρίζουμε ότι δεν είναι αρκετό μόνο το ταλέντο. Πρέπει να βάλεις πολλά απ'την πλευρά σου, να προσπαθήσεις και να προπονηθείς  πολύ καλά. Το να βρίσκεσαι σε μια εθνική είναι ένα προνόμιο κι επίσης μπορείς να εκπροσωπήσεις τη χώρα. Πρέπει να εκτιμήσουν το πού είναι, να δουλέψουν με ταπεινότητα, να'ναι υπεύθυνοι και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες".

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.